20 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Fenerbahçe Alex'e endeksli olmamalı

FENERBAHÇELİLER'E “2-1’le döneceksiniz” deseniz, kimse “hayır” demezdi. Volkan ve Deniz’in hataları maçı kaybettirdi.

Yazık oldu. Biraz da genel eleştiri yapalım. Fenerbahçe’nin oyunu sadece Alex’e endeksli olmamalı. Sadece Alex’e bel bağlamadan, Fenerbahçe diğer oyuncularıyla da alternatif ataklar geliştiremez miydi? Mehmet Topuz’un, Vederson’un kanatlarda daha efektif olması gerekli.

SarıLacivertli ekibin, ofansif gücünü çeşitlendirmesi lazım. Tüm bu eleştirilerimin adresi tek bir kişiye çıkıyor: Christoph Daum. Alman hocanın dün geceki sonuçta rolü büyük. Özer’in yerine Mehmet Topuz’la başlayıp, daha sağlam bir orta sahayla mücadele edemez miydi? Yukarıda değindim, altını tekrar çiziyorum, Özer-Alex ikilisi çok lüks kaçtı. Özellikle Özer’in oyunun büyük bölümünde hiçbir katkısı olmadı.

Tüm bunların yanı sıra, Fenerbahçe oyun olarak çok bir şey sergileyemese de Lille’den daha fazla mücadele etti. Fenerbahçe, İstanbul’da Lille’in silahlarını kilitlerse, turu atlar. Bir iki oyuncunun da değişmesi şart. Özellikle Deniz’e alternatif bulunmalı. Lugano’nun çıkıp, Deniz’in girmesi Fenerbahçe adına kırılma noktasıydı. Yine de Fenerbahçe’nin dün geceki mücadelesi bana rövanş için çok fazla umut verdi. Fenerbahçe skor avantajıyla turu geçebilir.

Sergen Yalçın / Fanatik

20.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  İSTANBUL KORKUSU SARDI

  TUR GARANTİ DEĞİL

  Muhteşem dönüş

  Seyirciye büyük görev düşüyor..

  Neill ve Uğur hatasız oynadı

  Fenerbahçe Alex'e endeksli olmamalı

  Galatasaray'ın santraforu yok

  Terim: Yurtdışında çalışacağım

  Trabzonspor bu defa ligde İstanbul Belediye'yi ağırlıyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl