23 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

NATO yine sivilleri katletti

Afganistan İçişleri Bakanlığı, ülkenin güneyinde süren NATO operasyonu sırasında ölen sivillerin sayısının 21 olduğunu açıkladı. İçişleri Bakanlığı sözcüsü Zemeri Başeri, saldırıdan sonra soruşturma açıldığını, olay yerinde soruşturmayı yürütenlerin 21 ceset topladığını, saldırıda 14 kişinin de yaralandığını söyledi.


İsrail’e AB tepkisi

Hamas liderlerinden Mahmud el Mabhuh’un 19 Ocak'ta Dubai’de bir otelde öldürülmesi olayında zanlıların sahte AB pasaportları kullanmasından rahatsız o

MadeIra adasInda ölü sayIsI 40’I aştI

Portekİz’İn Madeira adasında aşırı yağmurların yol açtığı sel ve toprak kaymaları sonucu ölenlerin sayısı 42’ye yükseldi.


  İran: Savaşmaya niyetimiz yok

İran Dışişler Bakan Yardımcısı Ali Ahani, İran’ın savaş başlatmak gibi bir niyeti olmadığını ancak saldırı halinde sert karşılık vereceklerini söyledi.


  ABD: İran’a baskı yapma zamanı geldi

AmerİkalI general David Petraeus, uluslararası topluluğun taleplerini yerine getirmesi için İran’a, nükleer konuda baskı yapmanın zamanının geldiğini söyledi.


  Irak’ta aynı aileden 8 kişinin cesedi bulundu

Irak’In başkenti Bağdat’ta aynı aileden 8 kişinin cesedi bulundu. Güvenlik birimlerinden yapılan yazılı açıklamada, cesetlerin Bağdat’ın dış mahallelerinde bir evde bulunduğu ve bu kişilerin bir terör saldırısında katledildiğinin sanıldığı belirtildi. Bu arada, dün düzenlenen çeşitli saldırılarda toplam 8 kişi hayatını kaybetti.


  Havayolu şirketinin grevi Almanya’da ulaşımı felç etti

Alman hava yolu şirketi Lufthansa’nın pilotları, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve iş güvencelerinin sağlanması talebiyle önceki geceden itibaren greve gitti.


  Özbekistan, basın özgürlüğünde ısrarlı

ÖZBEKİSTAN yeni açılımlar hedeflediği demokratikleşme sürecinde, basın özgürlüğü konusundaki ısrarını da sürdürüyor.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl