23 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Hastaneden çıkıp güreşti, bronz madalya kazandı

AVRUPA şampiyonu güreşçi Tevfik Odabaşı, Pekin Olimpiyatları'ndan sonra uzak kaldığı milli formaya yeniden kavuşabilmek için, büyük bir fedakarlık örneği sergiledi. 13-14 Şubat tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen 38. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası'na 2 gün kala İstanbul'da aniden rahatsızlanan Tevfik Odabaşı, eşi tarafından hastaneye kaldırıldı.


Doğan: Diyarbakır ligde kalacak

DİYARBAKIRSPOR Teknik Direktörü Ziya Doğan, yine büyük bir avantajı kaybettiklerini söyledi.

Beşiktaş şampiyonluk hesabı yapabilir

Kavgasız gürültüsüz, küfürsüz güzel bir derbi mücadelesi izledik. Kaza olmadı ama kaybeden de olmadı. Beşiktaş taraftarı takımına sahip çıktı.


  F.Bahçe'de 43 yıllık hasret bitti

BASKETBOLDA Teknosa Türkiye Kupası'nı 43 yıl aradan sonra müzesine götüren Fenerbahçe Ülker'de büyük sevinç yaşanıyor.


  Servet ipleri koparıyor

G.SARAY’DA yedek kulübesi Servet Çetin’in keyfini kaçırdı. Beşiktaş derbisinde yedek kalacağını öğrenen milli oyuncu, 90 dakika öncesi bütün takım sahaya çıkmasına rağmen soyunma odasında kalarak hocası Frank Rijkaard’ın kararını protesto etti.


  Üzülmez: Keita karşısında başarılı oldum

BEŞİKTAŞ Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, her takımın olduğu gibi kendilerinin de şampiyonluk şansı bulunduğunu, ancak bunun için istikrarı yakalamaları gerektiğini söyledi.


  Kayseri'yi Beşiktaş heyecanı sardı

HAFTAYI maç oynamadan geçiren Kayserispor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor.


  UEFA futbol sergisi öğrencilere ücretsiz

İSTANBUL 2010 Avrupa Kültür Başkenti projeleri kapsamında UEFA, TFF ve İBB işbirliği ile Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'nde açılan UEFA Futbol Sergisi ''Only a Game?'' öğrenciler tarafından ücretsiz gezilebilecek.


  Lille'in gol kozu Gervinho sakatlandı

LİLLE'İN golcü futbolcusu Gervinho'nun, Stade Rennes ile yapılan son lig maçında sakatlandığı ve perşembe günü Fenerbahçe ile yapılacak UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında büyük ihtimalle oynayamayacağı bildirildi.


  Sivasspor alt sıralardan uzaklaştı

SÜPER Lig'de son 3 haftada düşme potasındaki rakipleri ile yaptığı 3 maçtan 7 puan çıkaran Sivasspor, bir nebze olsun alt sıralardan uzaklaştı.


  G.Saray'ın her zaman öncelikli hedefi Avrupa


  2 haftada 6 puan alan Denizlispor umutlandı

Turkcell Süper Lig'de 22. hafta maçlarına, önceki gün oynanan 4 karşılaşma ile devam edilirken, haftanın ve ikinci yarının ilk derbisinde Beşiktaş ile Galatasaray 1 - 1 berabere kaldı.


   TOPLU SONUÇLAR


   GOL KRALLIĞI


   HAFTANIN KARMASI


   HAFTANIN FUTBOLCUSU


   HAFTANIN HAKEMİ


   HAFTANIN TAKIMI

Denizlispor


   23. HAFTANIN PROGRAMI

26 Şubat Cuma: 20.00 Antalyaspor - Trabzonspor. 27 Şubat Cumartesi: Bursaspor - Sivasspor, Kayserispor - Beşiktaş. 28 Şubat Pazar: Gençlerbirliği - Ankaragücü, Gaziantepspor - Eskişehirspor, Manisaspor - Diyarbakırspor , İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Fenerbahçe, Galatasaray - Kasımpaşa .



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl