23 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Bin 276 kişi hep birlikte kitap okudu

Bayrampaşa’da bir spor salonunda bir araya gelen bin 276 kişi hep birlikte kitap okudu.



Türk müziği için birikim şarttır

KÜÇÜKÇEKMECE Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen, yarının başarılı bireylerini yetiştirmek amacıyla, alanlarında yetkin ve başarılı isimleri öğrencilerle buluşturduğu etkinliğin konuğu Devlet Ses Sanatçısı Zekâi Tunca oldu.



Hat ve tezhip kursuna ilgi büyük oldu

ANTALYA’NIN Kumluca ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen hat ve tezhip kursuna beklenenin üzerinde talep oldu.



Karadeniz kadınının çilesi belgesel oldu

KARADENİZLİ gazeteci ve yönetmen Orhan Tekeoğlu’nun ev sahipliği yaptığı gala gecesinde, Karadeniz kadınının çilesi beyaz perdeye taşındı. “İfakat” atlı belgeselin galası gecesine, kendisi de Trabzonlu olan Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak başta olmak üzere filme sponsor olan şirketlerin yöneticileri, işadamları ve çok sayıda Karadenizli katıldı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl