23 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

 

Hastaneden çıkıp güreşti, bronz madalya kazandı

AVRUPA şampiyonu güreşçi Tevfik Odabaşı, Pekin Olimpiyatları'ndan sonra uzak kaldığı milli formaya yeniden kavuşabilmek için, büyük bir fedakarlık örneği sergiledi. 13-14 Şubat tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen 38. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası'na 2 gün kala İstanbul'da aniden rahatsızlanan Tevfik Odabaşı, eşi tarafından hastaneye kaldırıldı.

Ateşi 40 dereceye kadar yükselen ve ''menenjit'' geçirme tehlikesi bulunduğu ifade edilen sporcu, özel bir hastanede tedavi altına alındı. Odabaşı, uygulanan serum ve antibiyotik tedavisinden sonra, doktorlarının uyarılarına karşın, 12 Şubat'ta turnuva tartısına katıldı. Ertesi gün Uluslararası Yaşar Doğu Turnuvası'nda mindere çıkan ve rahatsızlığına rağmen 60 kiloda oldukça başarılı performans sergileyen Tevfik Odabaşı, Azerbaycanlı ve İranlı güreşcilerin ardından sıkletinde 3. olarak bronz madalya kazanmayı başardı.

MİLLİ FORMAYA KAVUŞTU

Bu sıklette mücadele eden diğer milli sporcular Ersin Çetin ile Muhammet Demir'in turnuvada beklenen performansı sergileyememeleri, Tevfik Odabaşı'na yaklaşık 2 yıldır uzak kaldığı milli takım formasını, 3-4 Mart tarihlerinde Rusya'nın Mohaçkale kentinde yapılacak Dünya Kupası'nda ve 12-17 Nisan tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda yeniden giyme imkanını da getirdi. Turnuvada müsabakalarını tamamladıktan sonra Bursa'ya dönen Tevfik Odabaşı, buradaki bir hastanede 2 gün daha tedavi gördü. 2004'te Avrupa şampiyonu, 2006'da ise Avrupa ikincisi olduğunu hatırlatan Tevfik Odabaşı, katıldığı dünya şampiyonalarında ve olimpiyat oyunlarında, kendi hataları sonucu istediği başarıları yakalayamadığını belirterek, ''Artık 28 yaşındayım. Bundan sonra geçmişte yaptığım hataları tekrarlamayacağım. Hedefim öncelikle yeniden milli takım kadrosuna girmek, daha sonra da dünya ve olimpiyat şampiyonluklarına ulaşmak'' diye konuştu.

23.02.2010


 

Doğan: Diyarbakır ligde kalacak

DİYARBAKIRSPOR Teknik Direktörü Ziya Doğan, yine büyük bir avantajı kaybettiklerini söyledi.

Denizlispor'un kendilerinden daha istekli ve kararlı gördüğünü belirten Doğan, "İstediklerimizi yansıtamadık. Gol yedikten sonra taraftarımızı da yanımızda göremedik. Bunlar bizim açımızdan olumsuzluklardı. Camia olarak panik yapmayacağız, en azından ben yapmayacağım. Bundan sonraki bölümde ayaklarımızın daha sağlam yere basması lazım. Sezon başından beri alamadığımız taraftar desteğini geçen hafta aldık, ama bu hafta kaybettik." diye konuştu. Takımın zor şartlar altında kurulduğunu hatırlatan Doğan, ligi bu futbolcularla tamamlayacakların ve deplasmana gittiklerinde kazanacaklarına inandığını dile getirdi. Doğan, "Bir gün kahraman, bir gün sonra yerin dibine sokmamamız gerek. Avantajlı durumdayken bile karamsar bir hava estiriliyor. Yönetim kurulu ve ben sakin olmamız lazım. Bu takımla ligde kalacağımıza inanıyorum. 3 rakibimizin üstündeyiz. Ama bir gerçek var ki, iki hafta içinde büyük avantaj kaybettik." şeklinde konuştu. Diyarbakırsporlu futbolcu Ümit ise şunları söyledi: "Her takım her takımı yenebiliyor. Lig daha da çetin bir hal alıyor. Ona hazırlanmamız gerek. Bir gün dinlenip bu maçı sorgulamamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta Manisa maçına konsantre olmamız gerekir."

23.02.2010


 

Beşiktaş şampiyonluk hesabı yapabilir

Kavgasız gürültüsüz, küfürsüz güzel bir derbi mücadelesi izledik. Kaza olmadı ama kaybeden de olmadı. Beşiktaş taraftarı takımına sahip çıktı.

Beşiktaş’ın, geçen hafta Gaziantep deplasmanında 3 puanı kaybettikten sonra, şampiyonluk yarışında iddialı duruma gelebilmesi için lider Galatasaray’ı mutlak yenmesi gerekiyordu. Avrupa yorgunu Galatasaray’ın eksik kadrosuna rağmen Beşiktaş da sakat ve cezalı futbolcu yoktu. Mustafa Denizli, belki de bu yüzden yabancı kontenjanı aşmamak için Bobo yerine Nobre ile başladı. Sağda Holosko solda Ekrem ve ortada Tello ile ilk yarıda tempolu, etkili ve mücadeleci bir oyun ve bol gol pozisyonu izledik. Nobre biraz becerikli olsa Beşiktaş maçı daha ilk yarıda kazanabilirdi.

İkinci yarıya Galatasaray daha iyi başladı ve oyunu elinde tutarak Beşiktaş’ın hata yapmasını bekledi ve Sivok’un hatasıyla da Arda ile skor avantajını yakaladı. Perşembe günü zorlu bir mücadeleden çıkan Galatasaray gücünü ekonomik kullandı. Beşiktaş ise ilk yarıda enerjisini tükettiği için maçın sonlarına doğru yoruldu. Mustafa Denizli’nin Bobo, Yusuf ve Nihat değişiklikleri bir işe yaramadı. İkinci yarıya Tello’nun yerine Yusuf ile başlansa belki daha etkili olunabilirdi. Gerek ilk yarının son 25 ve gerekse golü yedikten sonraki dakikalarda oyun ve pozisyon üstünlüğü kuran Beşiktaş yenilse gerçekten çok yazık olacaktı. Neyse ki, Sivok hatasını telefi edip beraberlik golünü kaydetti.

Beşiktaş bu maçı kaybetse lige havlu atabilirdi. Şimdi en azından eksik İstanbul Büyükşehir Belediye ve haftaya oynanacak Kayseri maçını kazanabilirse, rakiplerinin de birbirleri ile oynayacağı düşünüldüğünde şampiyonluk hesapları yapabilir. Aksi halde üstünde bulunan rakiplerini yakalaması bir hayli zor. Beşiktaş geçen yıldan kalan ligin üst düzey takımlarına karşı kazanamama alışkanlığını devam ettiriyor. Evet, zor gol yiyor (ligin en az gol yiyen takımı) ama aynı zamanda da zor gol atıyor.

Nadi Aksoy [email protected]

23.02.2010


 

Süreyya Ayhan’a İsviçre umudu

PİSTLERDEN ömür boyu men cezası alan Milli Atlet Süreyya Ayhan Kop'un, konu hakkında İsviçre Federal Mahkemesi'ne yaptığı başvurunun kabul edildiği öğrenildi.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) verdiği ''pistlerden ömür boyu men'' cezasının ardından konuyu Ocak ayı başında İsviçre Federal Mahkemesi'ne taşıyan milli atlet Süreyya Ayhan Kop'un başvurusunun kabul edildiği, Federal Mahkeme'nin Mart ayı ortasına kadar Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) ile Türkiye Atletizm Federasyonu'ndan savunmalarını istediği bildirildi.

23.02.2010


 

F.Bahçe'de 43 yıllık hasret bitti

BASKETBOLDA Teknosa Türkiye Kupası'nı 43 yıl aradan sonra müzesine götüren Fenerbahçe Ülker'de büyük sevinç yaşanıyor.

Şube direktörü Nedim Karakaş, kupayı kazandıkları için sevinçli olduklarını belirterek, ''Sezon başında koyduğumuz hedeflerden birisini kazandık, bunun için mutluyuz'' dedi. Fenerbahçe futbol takımının da yıllardır Türkiye Kupası'nı kazanamadığının belirtilmesi üzerine Karakaş, ''Darısı onların başına. İnşallah futbol takımımız da bizim gibi bu sene kupayı kazanacak ve camiamızı memnun edecek'' diye konuştu. Nedim Karakaş, bundan sonra lig şampiyonluğuna konsantre olduklarını da hatırlatarak, ''Artık her maçı kazanmak ve konan diğer bir hedef olan lig şampiyonluğunu kazanmak istiyoruz. Kupayı kazandık, inşallah artan bir performansla lig şampiyonluğuna odaklanıp, bunu da gerçekleştireceğiz'' ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Ülker'in milli oyuncularından Semih Erden ise, kupadaki 43 yıllık hasrete son verdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Açıklamalar yapan Semih Erden, "43 yıllık Türkiye Kupası hasretini bitirdiğimiz için mutluyuz. İki gün art arda maç yaptık. Bu nedenle biraz yorgunluk vardı. Ama iyi mücadele edip kupayı aldığımız için çok mutluyuz" diye konuştu. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, kupanın kazanılmasında büyük bir emeği olan Sırp antrenör Boğdan Tanjeviç ve oyuncularına telefon açarak başarılarından dolayı kutladığı bildirildi.

23.02.2010


 

Servet ipleri koparıyor

G.SARAY’DA yedek kulübesi Servet Çetin’in keyfini kaçırdı. Beşiktaş derbisinde yedek kalacağını öğrenen milli oyuncu, 90 dakika öncesi bütün takım sahaya çıkmasına rağmen soyunma odasında kalarak hocası Frank Rijkaard’ın kararını protesto etti.

Daha önce ligde Kayserispor ve kupadaki Antalyaspor maçlarında Rijkaard’ın ilk 11’e almadığı milli oyuncunun kulübeye gönderilmesi sürpriz olarak değerlendirildi. Derbinin taktik idmanlarında sürekli as kadroda yer alan Servet, soyunma odasındaki tahtada ismini görmeyince şoka uğradı. Rijkaard’ın kadrodaki sürprizleri bununla da kalmadı. Mustafa Sarp’ı da kulübeye çeken Hollandalı çalıştırıcı, bu oyuncuların yerine Emre Güngör ve Barış’ı ilk 11’e aldı. Rijkaard, Atletico Madrid maçında kendisini oyundan aldığı için tepki gösteren Caner’i ise banko görevlendirdi. Maç sonunda suratı asık olan Servet'in Rusya’nın Rubin Kazan takımından gelen teklif değerlendirmeye aldığı ve menajerine görüşmeleri başlatması için talimat verdiği ileri sürüldü.

JO ALVES: SAHALARA ERKEN DÖNDÜM

Galatasaraylı futbolcu Jo Alves, Beşiktaş ile 1-1 kaldıkları derbinin hakkının beraberlik olduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcu, takımının kazanması için elinden geleni yaptığını dile getirerek, ''Sonradan oyuna girdim ama yine de derbide oynadığım için mutluyum. Sakatlandığım için 4 hafta oynamayacağım söyleniyordu, ancak ben daha erken sahalara döndüm. Bunun için de çok mutluyum. Tedavim devam ediyor ve durumum iyi'' dedi. Barış Özbek ise son dakikalarda yedikleri gol nedeniyle galibiyeti kaçırdıkları için çok üzgün olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın karşılaşmaya iyi başladığını anlatan Barış, ''Her iki takım da ilk yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Biz ikinci yarıya daha iyi başladık ve golü de bulduk. Ancak biz, frikik sonucu bir gol yedik. Son dakikalarda yediğimiz bu gol nedeniyle çok üzüldük'' dedi.

23.02.2010


 

Üzülmez: Keita karşısında başarılı oldum

BEŞİKTAŞ Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, her takımın olduğu gibi kendilerinin de şampiyonluk şansı bulunduğunu, ancak bunun için istikrarı yakalamaları gerektiğini söyledi.

Galatasaray ile yaptıkları derbi maçla ilgili soruları cevaplayan Üzülmez, maçın öncesinde kendilerinin daha çok kazanmaya ihtiyaçları olduğunu belirterek, ''Sonuçta kendi sahamızda oynuyorduk. İlk yarı etkiliydik. İkinci yarı Galatasaray zaman zaman dengeyi sağladı. 1-0'a rağmen beraberliği sağlamasını bildik'' dedi. Her takımın olduğu gibi kendilerinin de şampiyonluk şansının bulunduğunu belirten Üzülmez, ''Ancak seri galibiyetler almalıyız. İstikrar yakalamalıyız. Bir iyi bir kötü oynuyoruz. İyi oyuncularımız var, ama takım oyunu oynamalıyız'' diye konuştu. Beşiktaş'ın gol sıkıntısı yaşaması konusunda da tecrübeli kaptan, ''Ofansif olarak ne kadar destekte bulunuyoruz onu da tartışmak lazım'' ifadelerini kullandı. İbrahim Üzülmez, maç boyunca karşı karşıya geldiği rakibi Keita ile ilgili bir soruyu ''Keita iyi bir oyuncu. Karşısında başarılı olduğumu düşünüyorum. Son dakikalarda attığı dirsek vardı. Kırmızı kart görmeliydi'' şeklinde değerlendirdi. Beşiktaşlı futbolculardan İbrahim Toraman ise iyi başladıkları derbi maçta ilk yarıda buldukları pozisyonları değerlendirmeleri durumunda sonucun çok daha farklı olabileceğini belirterek, ''İkinci yarıda onların bulduğu bir gol var. Sonrasında biz durumu eşitledik. Kazanabileceğimiz bir maçtı ama olmadı. Kendi sahamızda kazanmak her zaman önemli. Ancak rakibimiz de kaliteli oyunculara sahip. En azından kaybetmedik diye düşünüyoruz. Önümüzde daha çok maç var. İnşallah bunlarda iyi performans gösteririz'' şeklinde ifadeler kullandı.

23.02.2010


 

Kayseri'yi Beşiktaş heyecanı sardı

HAFTAYI maç oynamadan geçiren Kayserispor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor.

Ankaraspor'un küme düşürülmesi nedeniyle bu hafta oynayacağı maçı hükmen galip sayılarak 3 puan alan sarı kırmızılı ekip, zirve yarışında iki ezeli rakibin berabere kalmasından da memnun. Haftayı çalışarak geçiren Kayserispor'un diğer bir sevinci ise sakat oyuncularından bazılarının Beşiktaş maçında oynayacak olması. Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, ligde mücadelesi yüksek, takımların istediği hedeflere ulaşması adına her şeyini sahada ortaya koyacağı maçların oynandığını açıkladı.

23.02.2010


 

UEFA futbol sergisi öğrencilere ücretsiz

İSTANBUL 2010 Avrupa Kültür Başkenti projeleri kapsamında UEFA, TFF ve İBB işbirliği ile Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'nde açılan UEFA Futbol Sergisi ''Only a Game?'' öğrenciler tarafından ücretsiz gezilebilecek.

Avrupa Kupası ve UEFA Kupa Galipleri Kupaları'nın yan yana sergilendiği, dünya ve Türk futbolunun son 50 yıllık tarihine ilişkin çok özel parçalar ve hatıraların da yer aldığı sergi, 30 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

23.02.2010


 

Lille'in gol kozu Gervinho sakatlandı

LİLLE'İN golcü futbolcusu Gervinho'nun, Stade Rennes ile yapılan son lig maçında sakatlandığı ve perşembe günü Fenerbahçe ile yapılacak UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında büyük ihtimalle oynayamayacağı bildirildi.

UEFA'nın internet sitesinde verilen bilgide, 22 yaşındaki Gervinho'nun, Stade Rennes maçında dizinden sakatlandığı, Fenerbahçe maçında oynama ihtimalinin çok düşük olduğu belirtildi. Fildişili futbolcu da yaptığı açıklamada, sakatlığı konusunda pek iyimser olmadığını, nihai kararın son kontrollerin ardından alınacağını söyledi. Gervinho, dizinin halen acıdığını belirtti ve ''Sanırım bir süre oynayamayacağım'' diye konuştu.

23.02.2010


 

Sivasspor alt sıralardan uzaklaştı

SÜPER Lig'de son 3 haftada düşme potasındaki rakipleri ile yaptığı 3 maçtan 7 puan çıkaran Sivasspor, bir nebze olsun alt sıralardan uzaklaştı.

Ligin ikinci yarısına dış sahada Trabzonspor'a 3-1 ve iç sahada Fenerbahçe'ye 5-1 yenilerek başlayan ve adeta ligin dibine demir atan Sivasspor, bu 2 mağlubiyetin ardından düşme hattındaki rakipleri Denizlispor, Diyarbakırspor ve Manisaspor ile 3 zorlu maça çıktı. Ligin 19. haftasındaki Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası 17 puanla 16. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, zorlu 3 haftalık periyotta önce Denizlispor'u iç sahada 2-0 yenmeyi başardı. Denizlispor galibiyetinin ardından, Diyarbakırspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sivasspor, Manisaspor ile iç sahada yaptığı kritik maçtan da 1-0 galip ayrılmayı başararak çıkışa geçti. 19. hafta sonunda düşme hattındaki rakipleri Ankaragücü, Manisaspor ve Diyarbakırspor'un 2 puan gerisinde yer alan Sivasspor, son 3 haftada topladığı 7 puanla sıralamada 3 basamak birden yükselerek rakiplerinin üstüne çıktı.

23.02.2010


 

G.Saray'ın her zaman öncelikli hedefi Avrupa

Öncelikle sıkı bir derbi maçı izlediğimizi belirtelim. Mücadele Beşiktaş- G.Saray rekabetine yakışır nitelikteydi. Beşiktaş açısından "lige devam veya tamam" özelliği taşıyan derbi, G.Saray açısından "en azından kaybetmemeliyim" önceliğindeydi. Bu düşüncelerle başlayan maç, G.Saray'ın kontrollü oyunu ve kontratakları, Beşiktaş ın israrla oyunu rakip yarı sahaya yıkma mantalitesi üzerine kuruluydu. İlk yarıda G.Saray'ın ve Beşiktaş'ın karşılıklı birer net gol pozisyonu üretmeleriyle geçti. İkinci yarıda G.Saray daha etkili ataklar yaparak başladı. Aradığı golü Arda ile buldu.. Ancak kendisine gelen topları yumruklamanın dışında iyi işler yapan kaleci Franco, kucağına gelen topu yine yumruklayınca, G.Saray golü yedi. Leo Franco bu topu bolke etseydi, Tello'nun şarjına hakem faul çalacaktı. Dolayısıyla da G.Saray galip gelebileceği maçı berabere bitirdi.

G.Saray takımı santrforsuz oynadığı bu maçta başarılı bir oyun ortaya koyduğu söylenilebilir. Oyunu ileride hem tutup, hemde hücum oynama rolünü Arda ve Elano üstlendi. Kenarlardan Keita ve Caner hem hücum, hemde defansif görevleri yerine getirmeye çalıştı. G.Saray'ın sağ beki Uğur bu maçta çok yetersiz kaldı. Beşiktaş bu kanattan bir çok tehlikeli atak geliştirdi. Neill, G.Saray defansı için büyük kazanç. Onun olması yanındaki Emre Güngör' ün de rahat oynamasını sağlıyor. Bu arada formsuz Servet' in yerine Emre'nin oynatılması yerindeydi. Barış ve Mehmet Topal'ın üretken olmasalarda rakiple mücadeleleri gayet iyiydi. Beşiktaş'ta en çalışkan oyuncu İbrahim Üzülmez'di. Hırsı gerçekten takdire değer.

Mustafa Denizli hücum kurgusunu on sekiz köşelerine soktuğu ara topların içeri kesilmesiyle pozisyon üretmesi üzerine kuruluydu. Kazanmayı istediğini oyuncularına iyi aktardığını, hırslı olmalarından izledik. Beşiktaş her ne kadar bu maçı kazanamadıysa da, kupanında dışında kalması sebebiyle lige sonuna kadar asılacaktır. Kadro yapısı buna müsait. G.Saray'ın ise oyuncu sakatlıklarının çok fazla olduğu şu devreyi iyi atlatması durumunda, ligde istediği başarıyı yakalayabilir. Ancak Avrupa ligine devam edebilmesi Perşemebe günü oynayacağı Atletico Madrid maçına bağlı. Bu nedenle her zaman öncelikli hedefi Avrupa olan G.Saray'ın bu maçı, ligde oynadığı bu derbiden çok daha fazla önem arz ediyor.

SAİD OKUR [email protected].

23.02.2010


 

2 haftada 6 puan alan Denizlispor umutlandı

Turkcell Süper Lig'de 22. hafta maçlarına, önceki gün oynanan 4 karşılaşma ile devam edilirken, haftanın ve ikinci yarının ilk derbisinde Beşiktaş ile Galatasaray 1 - 1 berabere kaldı.

İkinci yarının ilk derbi maçında İnönü Stadyumu'nda karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki maçın 68. dakikasında Arda'nın attığı golle öne geçen sarı-kırmızılı takım, hafta içi yaptığı UEFA Avrupa Ligi maçının yorgunluğunun da etkisiyle 82. dakikada Sivok'un golüne engel olamadı ve sahadan beraberlikle ayrılarak, maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. 22. haftanın gündüz oynanan maçlarında Kasımpaşa, geçen hafta Beşiktaş'ı mağlup eden Gaziantepspor'u 3 - 0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor, konuk konuk olduğu Diyarbakırspor'u 2 - 0 yenerek bu sezon yeşil zemindeki 2. galibiyetini, 321 gün sonra da deplasman galibiyetini aldı. Başkent'te oynanan ve bir ara Antalyaspor'un öne geçtiği maçta ise Ankaragücü ile Antalyaspor 2 - 2 berabere kaldı.

23.02.2010


 

TOPLU SONUÇLAR

Ankaraspor - Kayserispor : 0 - 3 (Hükmen)

Sivasspor - Manisaspor : 1 - 0

Eskişehirspor - Gençlerbirliği : 0 - 0

Trabzonspor - İstanbul Büyükşehir Belediye : 0 - 0

Ankaragücü - Antalyaspor : 2 - 2

Kasımpaşa - Gaziantepspor : 3 - 0

Diyarbakırspor - Denizlispor : 0 - 2

Beşiktaş - Galatasaray : 1 - 1

23.02.2010


 

GOL KRALLIĞI

Lİgde gol krallığında ise Kayserisporlu Makukula 15 golle ilk sırada yer alırken, Gaziantepsporlu Souza 10 golle ikinci, Galatasaraylı Kewell ise 9 golle üçüncü sırada bulunuyor.

23.02.2010


 

HAFTANIN KARMASI

Hasagiç (İstanbul Büyükşehir Belediye), Eren (Gençlerbirliği), Hayrettin (Sivas), Neill (Galatasaray), Ferrari (Beşiktaş), Murat Erdoğan (Kasımpaşa), Elano (Galatasaray), Muhammet (Ankaragücü), Veysel (Antalya), Youla (Denizli), Şahin (Denizli).

23.02.2010


 

HAFTANIN FUTBOLCUSU

Murat Erdoğan (Kasımpaşa)

23.02.2010


 

HAFTANIN HAKEMİ

Bünyamin Gezer

(Sivasspor - Manisaspor)

23.02.2010


 

HAFTANIN TAKIMI

Denizlispor

23.02.2010


 

23. HAFTANIN PROGRAMI

26 Şubat Cuma: 20.00 Antalyaspor - Trabzonspor. 27 Şubat Cumartesi: Bursaspor - Sivasspor, Kayserispor - Beşiktaş. 28 Şubat Pazar: Gençlerbirliği - Ankaragücü, Gaziantepspor - Eskişehirspor, Manisaspor - Diyarbakırspor , İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Fenerbahçe, Galatasaray - Kasımpaşa .

23.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl