01 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Peugeot 200. yılını kutluyor

2010 yılında 200. yaşını kutlayan Peugeot, Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerinde tanıttığı 5 by Peugeot konsepti ile prestijli sedan pazarındaki iddiasını sürdürerek, lüks modeller dünyasındaki tarihsel varlığına yeni bir yorum getiriyor.

2010 yılı baharında rüya araç, coupe RCZ, Peugeot’nun ilk seri dışı modeli olacak. 2010 yılı sonunda da, i0n Avrupa’da piyasaya sürülen ilk yüzde100 elektrikli otomobil olacak. Peugeot, BB1 ruhunu tamamıyla temsil eden bir araçla otomobilin sınırlarını zorlamayı hedefliyor. Peugeot yeni pazarlara giden yolu da açıyor. Cenevre Otomobil Fuarı’nda basına tanıtılan yeni 408, 8 Nisan’da Çin’de piyasaya sürülecek ve ileride başka uluslar arası pazarlarda da satışa sunulacak. Peugeot, bir yandan geleneksel pazarlarında ve öte yandan yeni pazarlarda yürüttüğü bu çifte ürün atağı çerçevesinde, 2010 ile 2012 yılları arasında dünyaya 14 yeni model sunacak. 2011 yılı başında piyasaya sürülecek olan 3008 HYbrid 4’ün, dünyada ilk seri üretim dizel-hibrid model olacak. Peugeot, 2012 yılında, şarj edilebilir HYbrid4 teknolojisini piyasaya sürecek. 3008 ile hedef, 2 l/100 km ve 50 g/km CO2’nin altında salım.

En iyi bayilerini ödüllendirdi

Peugeot Genel Müdürü Jean-Marc Gales hizmet kalitesi yönünden Avrupa’daki en iyi bayileri ödüllendirdi. Markanın “etkinliği müşteri ilişkilerinin kalbine yerleştirmek” taahhüdünün önemini vurgulayan Marc Gales, Avrupa Bayi Ağı’nın 1200 temsilcisi arasında, yeni araç satışı ve satış sonrası olmak üzere iki temel ticari faaliyet alanında hizmet kalitesi yönünden en fazla ilerleme gösteren bayileri ödüllendirdi. Türkiye’den İzmir Arkas Otomotiv’den Serkan Sarlı ve Elazığ Ilıcak Otomotiv’den Emin Ilıcak ödül almak üzere Paris’te düzenlenen törene katıldılar ve ödüllerini Peugeot Genel Müdürü Jean Marc Gales’den aldılar.

01.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Başlıklar

  Macera arıyorsan 207 SW Outdoor

  Peugeot 200. yılını kutluyor

  Hyundai, çevre dostu modellerini dünyaya tanıtacak

  Skoda’dan “5’te 5”

  Hibrid Motorlu Doblo, fuarın gözdesi olacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl