01 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

SONUNDA YÜZÜ GÜLDÜ

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yenerek 2 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı.


KARTAL ZİRVEYE KONDU

BEŞİKTAŞ Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Kayserispor deplasmanında galip gelerek en zor maçlarından birini kayıpsız atlattıklarını söyledi.

Kimsesiz çocuklar Hakan Şükür'le geleceğin yıldız sporcuları olacak

MİLLİ takımın ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Şükür, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) çatısı altındaki çocukların ruhsal ve f


  Ümitler yeşerdi..


  BURSASPOR'DAN 2 TİŞÖRT DAHA

BURSASPOR Kulübü, geçen hafta deplasmanda galip geldiği Fenerbahçe maçına yönelik olarak, ''Kadıköy'de söndürmüşüz FENER, 22.02.2010 2-3'' ve ''Dikkaaaat Timsah Var'' yazılı tişörtleri satışa sundu.


  Kayserispor'da üzüntü

KAYSERİSPOR Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Beşiktaş'a karşı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti. Eksik oyunculardan yakınan Kafkas, "Şok bir golle başladık.


  Ronaldo'ya meydan okumaya var mısın?

FIFA 2010 Dünya Kupası Sponsoru Castrol, dünya çapında büyük bir yarışmaya start verdi.


  Tanjevic'in üzüntüsü

BEKO Basketbol Ligi'nde derbi maçta ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown'u 81-77 yenen Fenerbahçe Ülker'in antrenörü Bogdan Tanjevic, oyunun genelinde iyi oynadıklarını belirterek, ''Genel olarak oyunu kontrol ettik ve kazandık'' dedi.


  Atletizm Alt Yapısını Geliştirme Yarışları 18 Nisan'da

ATLETİZM Bitlis İl Temsilcisi Fadıl Kara, ''Atletizm Alt Yapısını Geliştirme Projesi'' kapsamında düzenlenecek yarışmalarının ilk etabının, 18 Nisan'da Bitlis'te yapılacağını bildirdi.


  SOFUOĞLU BİRİNCİLİĞİ KAÇIRDI

MİLLİ motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın Avustralya'da gerçekleştirilen sezonun ilk ayak koşusunu 1.35.229'luk zamanıyla 3. sırada tamamlayabildi.


  Bursa'nın 7 haftadır bileği bükülmüyor

TÜRKCELL Süper Lig'in flaş takımı Bursaspor, 7 haftadır yenilmiyor. Geçen sezonun ortasından itibaren yükselen bir grafik çizen yeşil-beyazlı takım, bu sezon da ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlarla zirveye ortak oldu.


  Mehmet Okur'dan 17 sayı

NBA'DE Utah Jazz'ın sahasında Houston Rockets'i 133-110 yendiği maçta, milli basketbolcu Mehmet Okur 17 sayı üretti. Energy Solutions Arena'daki karşılaşmanın 34 dakikasını sahada geçiren Okur, 17 sayı, 8 ribaunt ve 3 asistle oynadı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl