10 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Türkiye neden bu kadar etkileniyor?

İngiliz basın-yayın organları, Elazığ’da meydana gelen depreme haber bültenlerinde gün boyu geniş yer verdi. İngiliz yayın kuruluşu BBC, arama-kurtarma çalışmaları görüntülerini ekranlarına yansıtarak haberi duyurdu. BBC, ayrıca internet sayfasında, “Türkiye neden depremlerden bu kadar zarar görüyor?” başlıklı bir haber yayınladı.


Dolaylı müzakereler başladı

İsraİl ile Filistin arasındaki dolaylı müzakerelerin başladığı bildirildi.

Abbas, Mitchell ile bir araya geldi

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Barack Obama’nın Ortadoğu Temsilcisi George Mitchell ile bir araya geldi.


  Ban, Gazze’ye gidecek

İsraİl Dışişleri Bakanlığı, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile AB Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton’ın, yakında İsrail topraklarını kullanarak Gazze Şeridi’ne gitmesine izin verileceğini bildirdi.


  Mitchell: Annapolis’in bağlayıcılığı kalmadı

İsraİl ile Filistinlileri uzun süre barış görüşmelerine dönmeye ikna etmeye çalışan, ancak bunda başarılı olamadıktan sonra tarafları “dolaylı görüşmelerde” birleştiren ABD’nin Orta Doğu Özel Temsilcisi George Mitchell, her iki tarafa da “Annapolis anlaşmalarının bağlayıcılığı kalmadığını” söyledi.


  Avrupa Kiliselerinden dayanışma mesajı

Avrupa Kiliseler Konferansı, Elazığ’daki deprem felâketinden büyük üzüntü duyulduğunu belirterek, bölgedeki depremzedelerle dayanışma içinde olduğunu açıkladı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl