12 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Faiz,yuvaları yıkmasın

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, yaklaşık 2 milyon kişinin ferdi kredi borçlusu bulunduğunu belirtirken, ‘’Bu faizlerle bu borçların ödenmesi imkansız.



MÜSİAD’ın ekonomi basını ödülleri sahiplerini buldu

Ödüller için 150’nin üzerinde haber değerlendirilirken, toplam 11 kategoride ödül verildi.



Tıkır tıkır çalışan bir demokrasiye ihtiyacımız var

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), tarafından ekonomi basınını teşvik etmek ve başarılı çalışmaları desteklemek amacıyla 2000 yılından bu yana düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri`nin 10.cusu Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan`ın katıldığı bir törenle sahiplerini buldu.



Ülker yeni ortaklık peşinde



Temiz enerjide, gerçek yatırımcının önü açılacak

ENERJİ ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bakanlık ve hükümet olarak güneşe enerjisine verecekleri desteğin bir kararlılık olarak devam ettiğini belirterek, bununla ilgili yatırımlarda özel sektörün önünü açma isteklerini söyledi.



Cari açık Ocak’ta 6’ya katlandı

MERKEZ Bankası tarafından dün açıklanan 2010 Ocak ayına ilişkin Ödemler Dengesi verilerine göre, 2009 yılının Ocak ayında 491 milyon dolar açık veren cari işlemler hesabı, bu yılın aynı ayında 2 milyar 959 milyon dolar açık verdi.



İnşaat sektöründe istihdam azaldı

İNŞAAT sektöründe istihdam geçen yılın son çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16,5 azaldı. İnşaat sektöründe çalışılan saat de yüzde 14,6 azalış gösterdi.



Kısa çalışma süresi 6 ay daha uzatıldı

İŞSİZLİK Sigortası Kanununda belirtilen esaslar çerçevesinde, kısa çalışma süresinin altı ay uzatılması hakkındaki kararın yürürlüğe konulmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmî Gazete’de yayınlandı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl