19 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Çanakkale geçilmez

‘’ÇANAKKALE Geçilemez, Geçilmemeliydi...’’ Bundan tam 95 yıl önce Gelibolu Yarımadası’ndaki bu haykırış, yokluklarla mücadele eden bir ülkenin yeniden diriliş çağrısı oldu.



‘İman ve Kur’ân hizmeti’ semineri yapıldı

SİVAS Gençlik ve Kültüre Hizmet Derneği tarafından tertiplenen “İman ve Kur’ân Hizmeti” semineri geçtiğimiz Pazar günü Sivas Selimiye Kültür Sitesi salonunda gerçekleştirildi.



Karikatürist Salih Memecan Kızlarağası Medresesinde

BİZİMCİTY, Sizinkiler ve Limon ile Zeytin’in babası usta çizer Salih Memecan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen “Karikatür ve Mizah Söyleşileri” programına konuk oluyor.



İzmit’te "Said Nursî, Toplum ve Gençlik konferansı"

RİSALE-İ Nur Enstitüsü ve Yeni Asya İzmit Temsilciliğinin birlikte düzenlediği “Said Nursî. Toplum ve Gençlik” konulu konferans 20 Mart Cumartesi günü saat 20.00’da İzmit Sabancı Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl