30 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

En iyi çözüm AB üyeliği

Business Week dergisi, Türkiye için en iyi uzun vadeli çözümün Avrupa Birliği’ne tam üyelik olduğuna dikkat çekerek, Türkiye’nin Avrupa Birliği üyesi olmasıyla, savunma harcamalarının azalacağı ve buradan artan kaynağın eğitim, teknoloji gibi alanlara transfer edilebileceğini yazdı.



DİSK: İşsizlikten Yunanistan’ın nüfusu kadar insan etkilendi

DİSK tarafından yapılan araştırmada, küresel ekonomik krizin de olumsuz yansımalarıyla işsizliğin, Türkiye’de işini kaybedenlerin aileleriyle birlikte Yunanistan nüfusuna yakın sayıda kişiyi etkilediği belirtildi.



Serdengeçti: Kriz hızını kesti, ama tehlike sürüyor

MERKEZ Bankası eski Başkanı Süreyya Serdengeçti, “Krizin sadece etkisi azaldı, ama tehlike sürüyor. Bu nedenle çok dikkatli olmalıyız” dedi. Adana Ticaret Odası’nın Mart ayı olağan meclis toplantısına konuk olarak katılarak, “Ekonomik Kriz ve Türkiye” konulu konferans veren Süreyya Serdengeçti, Türkiye’nin dünyayı saran ekonomik krizden etkilenmemesinin mümkün olmadığını belirtti.



Irak’ta 600 milyar dolarlık yabancı yatırım imkânı var

Dubaİ’de basılan Emirates Business gazetesine konuşan Irak Millî Yatırım Komitesi Başkanı Dr. Sami El Aracı, Irak’ın değeri 600 milyar doları bulan 750 adet proje için yabancı doğrudan yatırıma ihtiyacı olduğunu söyledi.



Prof. Dr. Roubini, işadamlarına seslenecek

DÜNYA ekonomik krizini çok önceden tahmin ettiği için “kahin” olarak adlandırılan ekonomist Prof. Dr. Nouriel Roubini Bursa’da işadamlarına seslenecek.



Orta Avrupa’da şirket iflasları rekor düzeyde arttı

GEÇEN yıl orta Avrupa ülkelerinde yaşanan şirket iflasları rekor düzeyde arttı.



Volvo Çinlilere satıldı

FORD, İsveç merkezli otomotiv markası Volvo’yu 1.8 milyar dolara Çinli otomotiv şirketi Geely’ye sattı. Ford, İsveç merkezli otomotiv markası Volvo’yu Çinlilere sattı.



Sanayiciler yanıltıcı reklamlardan şikâyetçi

KAYSERİ Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, sanayicilerin yanıltıcı reklamlardan şikâyetçi olduğunu bildirdi.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl