30 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

“Dünyanın kuklaları” Trakyalı çocuklarla buluşacak

TÜRKİYE’NİN en büyük kukla festivallerinden olan ‘’Uluslararası Kukla Festivali’’, 1 Nisan Perşembe günü Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde başlayacak.



Kur’ân’ı güzel okumak için yarıştılar

ZONGULDAK’IN Devrek ilçesinde, İmam Hatip Liseleri Arası Hafızlık Kur’ân-ı Kerim ve Ezanı Güzel Okuma yarışmaları yapıldı.



“Canavar Sofrası”nı Kadir Has’ta seyredebilirsiniz

KADİR Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü öğrencilerinin ortak çalışması “Canavar Sofrası”, psikolojik çözümlemeleri ve sergileniş tarzı ile kimi zaman seyirci ile oyuncunun yer değiştirdiği, izleyenleri içine katan bir oyun olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.



“Toplu Okuma” projesi ile kitap kurdu oldular

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı Akçakoca Bilgi Evi, “Toplu Okuma” projesi ile öğrencilerin her geçen gün kitap okuma alışkanlıklarını artırıyor.



Zamana yenik düşen asırlık iskele fotoğraflık oldu

BİTLİS’İN Ahlat ilçesinde zamana yenik düşen asırlık ahşap iskele fotoğrafçıların ilgi odağı oldu. Zamanında küçük gemi ve vapurların yanaştığı, adına türkülerin yazıldığı meşhur “Ahlat İskelesi”, fotoğrafçıların en çok ilgi gösterdiği mekânların başında geliyor.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl