01 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Şirketlerin vergi ayı geldi

Kurumlar vergisinde 2009 yılı gelirleri için beyanname verme ve vergiyi ödeme dönemi bugün başlıyor. Kurumlar Vergisi Kanunu uyarınca, mükellefler, bir önceki yılın kurum gelirleri için 25 Nisan’a kadar beyanname vermekle yükümlü bulunuyor.



Tüketici bakkalını istiyor

Tüketıcı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Çetin, alış veriş merkezlerindeki marketlerin saat 18.00’de kapanmasının bakkal esnafı açısından hiçbir şey ifade etmediğini, çünkü zaten Pazar günü bu saate kadar büyük market alış verişlerinin yapılmış ve tüketicilerin evlerine dönmüş olduğunu kaydetti.



KOBİ’ler hak ettiği payı alamıyor

Türkıye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) Başkanı ve Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt, KOBİ’lerin finansmana erişim açısından hak ettikleri payı alamadıklarını söyledi.



Zor günler geride kalınca KARDEMİR kıymete bindi

Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ Genel Müdürü Fadıl Demirel,’’Zor günlerde buranın kapısından kimse girmek istemiyordu, herkes kaçacak delik arıyordu.



Avro değer kaybetti

Avro, ABD Doları karşısında değer kaybetti. Avro, 1,3419 dolardan, 1,3394 dolara geriledi. Avronun değer kaybetmesine sebep olarak Yunanistan kaygılarının devam etmesi gösteriliyor.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl