31 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Zafer Havalimanı ihaleye çıkıyor

DEVLET Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Uşak’ın ihtiyacını karşılayacak Zafer Bölgesel Havalimanı’nın yapım, işletim ve devrine ilişkin ihaleyi 1 Nisanda gerçekleştirecek. DHMİ Genel Müdürlüğü, Zafer (Kütahya-Afyon-Uşak) Bölgesel Havalimanı ihalesini, Yap-İşlet-Devret (YİD) modeliyle kapalı teklif alma usûlüyle yapacak.


KÖYDEKİ ESKİ EVLER YIKILACAK

Korkuteli’ne bağlı Dereköy Muhtarlığı, köy içinde bulunan ve kullanılmayan 31 evin yıkılması için çalışma başlattı.

TELEFONSUZ KÖY VE MEZRA KALMAYACAK

ULAŞTIRMA Bakanlığı, telefonu olmayan bin 43 köy ile bin 182 mezraya ve tek telefonu olan 209 köy ile 99 mezraya ‘’Wimax’’ teknolojisi ile telefon ve


  Dut ve ceviz ağaçlarıyla köy ormanı oluşturuldu

ERZURUM’UN Uzundere ilçesine bir hektarlık alan içerisine dut ve ceviz ağaçlarından köy ormanı oluşturuldu. Uzundere ilçesine bağlı Balıklı Köyü tüzel kişiliğine ait 1 hektar alan içerisine yaklaşık 2 bin adet dut ve ceviz fidanı dikildi.


  İstanbul’a örnek okul

İSTANBUL İl Özel İdaresince Bakırköy’de yaptırılan Yeşilköy İlköğretim ve İş Okulunda zihinsel engelli öğrenciler eğitim görüyor.


  Murat Şenlikleri sora erdi

DİYARBAKIR’IN Silvan ilçesine bağlı Kumgölü köyü Susamış mezrasında yapılan ‘Murat Şenlikleri’ sona erdi.


  Balıkesir esnafı indirimli sağlık hizmeti alacak

BALIKESİR Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) ile Özel Balıkesir Hastanesi, 45 bin esnafı kapsayan, indirimli sağlık hizmeti anlaşması yaptı.


  Köylüler gönüllü itfaiyeci olacak

BURDUR Valiliği ve Burdur Belediyesi işbirliğiyle merkeze bağlı bütün köylerde gönüllü itfaiyeciler yetiştirilecek.


  Bitlis balına patent alınıyor

BİTLİS Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Medeni Avcil, Bitlis balına patent almak için, Türk Patent Enstitüsü’ne müracaat ettiklerini bildirdi.


  Düden Gölü, bataklık olmaktan kurtarıldı

TÜRKİYE’NİN önemli sulak alanlarından biri olan ve 175 türde binlerce kuşa ev sahipliği yapan Düden Gölü, alınan tedbirler ve tarımsal sulamanın kontrol altına alınmasıyla kuraklıktan ve bataklık olmaktan kurtarıldı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl