01 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

HAT’TA NEREDE KALMIŞTIK?

Hat san'atın tanınmış isimlerinden Hüseyin Kutlu, mesleğin son yüzyılda büyük bir kesintiye uğradığını ancak şimdi ‘nerede kalmıştık’ diyerek hatırlanmaya başladığını söyledi.



Meydanda kitap okuma faaliyeti düzenlendi

Kırıkkale Akşemsettin İlköğretim Okulu Kütüphanecilik Kulübü, ‘Okumayı Seviyorum Projesi’ kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda ‘kitap dağıtım ve okuma’ faaliyeti düzenledi.



Kitap kurdu ödülünü aldı

BURSA’DA, arkadaşları tarafından ‘kitap kurdu’ olarak adlandırılan ilköğretim okulu öğrencisi kız, ödülünü Kütüphaneler Haftası sebebiyle düzenlenen törende aldı.



Gönüllülerden ‘Sen de Katıl’ çağrısı

KURULDUĞU günden bugüne sosyal projelere imza atan Antalya Gönüllüleri Derneği, yeni bir kampanyayı daha hayata geçiriyor.



İstiklâl Marşı’nı en iyi okumak için yarıştılar

BURDUR’DA ana sınıfı ve ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencileri İstiklâl Marşı’nı en iyi şekilde okumak için birbirleriyle yarıştı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl