28 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Et ithalatı dışarıya bağımlılığı arttırır

VAN Ticaret Borsası (VATBO) Başkanı Feridun Irak, canlı hayvan ve et ithalatı kararı ile son derece stratejik olan hayvancılık sektörünün, kısmen dışa bağımlılıktan, tam dışa bağımlı hale geleceğini savundu.



Akaryakıt vergisi düşmeli

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Odaları Konseyi’nin yapılan toplantısında şekillenen ortak bildiride, ekonominin canlanması ve kayıtlı çalışmanın artmasının önündeki engellerden birinin yüksek lojistik ve ulaşım maliyetleri olduğu ifade edildi. Bu sebeple akaryakıt üzerinde devam ettirilen yüksek vergilemenin, bütçe imkanları çerçevesinde orta vadede yeniden belirlenmesi istendi.



Hayvan sahipleri kesim sırasında

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın et fiyatlarının normale çekilmesi talimatı üzerine kesimhanelerin önünde sıralar oluştu.



100 kişiden sadece 6’sı girişimci

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Genel Başkanı Ali Sabancı, Türkiye’de her 100 kişiden sadece 6’sının girişimci olduğunu söyledi.



Yükselen pamuk fiyatı ekim alanlarını arttırdı

DÜNYA ve Türkiye borsalarında bir yılda pamuk fiyatlarının yüzde 70-80 oranında artması, ülke üretiminin önemli bir kısmını karşılayan Adana ve yöresindeki çiftçilerin yüzünü güldürdü.



Komşu hedef büyüttü

BORÇ yükü altında bulunan Yunanistan, 2010 hedeflerini, daha önceki tahminlerden daha iyi bir pozisyonda gerçekleştirerek, piyasalarda yeniden güven tesis etmek istiyor.



Yumurtabank projesi

BİNGÖL'ÜN Yayladere ilçesinde, geçim sıkıntısı yaşayan köylüleri, ürünlerini değerlendirerek kalkındırmayı amaçlayan ‘’Farsak Projesi’’ kapsamında, 5’er tavukla ortaklık katılımı sağlanan ve yumurta üretimine yönelik ‘’doğal tavuk çiftliği’’ kurulması planlanıyor.



YÖREX bugün başlıyor

ANTALYA'DA Türkiye’nin 60 ilinden değişik ürünlerin tanıtılacağı 1. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)’na Alanya da katılıyor.



Kariyer Panayırı açıldı

TÜRKİYE Personel Yönetimi Derneğinin (PERYÖN) iş verenler ile iş arayanları bir araya getirdiği ‘’4. Ulusal Kariyer Panayırı’’, Harbiye’deki Askerî Müze’de açıldı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım