30 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

GAZZE İÇİN BULUŞTULAR

Gazze’ye gemiyle insanî yardım götürmek için hazırlık yapan uluslar arası yardım kuruluşları, Beyrut’ta bir araya gelerek, son durumu görüştü.


İsrail, Ermeni iddialarını görüşmeyi kabul etti

DIŞİŞLERİ Bakanlığı Sözcüsü Burak Özügergin, İsrail parlamentosu Knesset’in, 1915 Ermeni iddialarıyla ilgili genel görüşme açılmasını öngören Meretz P

Putin petrolle yüzünü yıkadı

RUSYA Başbakanı Vladimir Putin, Rus petrol şirketi LUKoil’e ait Hazar Denizi’nden petrol çıkarılması için kurulan dev platformu işletmeye açtı. 2009 s


  İspanyol Senatosu 5 dilli oluyor

İSPANYOL Senatosu’nun yönetmenliğinde yapılan değişiklikle, bundan sonra genel oturumlarda 5 dilin kullanılmasına imkân sağlandı.


  Hindistan ve Pakistan liderleri biraraya geldi

HİNDİSTAN ve Pakistan başbakanları, iki ülke arasında 2008 yılından bu yana süren diplomatik açmaza son vermek için 9 ay sonra ilk kez bir araya geldi.


  Mısır’dan Filistin tüneline gaz: 5 ölü

MISIR Silâhlı Kuvvetlerinin Filistinliler tarafından kazılan tünele zehirli gaz bombası atması sonucu 5 kişi vefat etti.


  Afgan kadın milletvekili: ABD askerleri evimi bastı

AFGANİSTAN parlamentosu milletvekili Safia Sedigi, ABD askerlerinin köyündeki evine baskın düzenleyerek, bir akrabasını öldürdüğünü bildirdi.


  1 Mayıs'ta Sarkozy protestosu

FRANSA'DA işçi ve memur sendikaları, üyelerine yaptıkları ortak çağrıda, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin başta emeklilik reformu olmak üzere uygulamak istediği sosyal ve ekonomik politikaları protesto için 1 Mayıs’ta seferber olmalarını istedi.


  Ukrayna Parlamentosundaki olaylara soruşturma

UKRAYNA'NIN başşehri Kiev’deki savcılık, Kırım Yarımadası’ndaki Rus askerî deniz üssünün kira süresini 2042 yılına kadar uzatılmasını öngören anlaşmanın parlamentoda onaylanması sırasında meydana gelen olaylar dolayısıyla soruşturma açtı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım