09 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

İKÖ’den insan hakları atağı

İslâm Konferansı Örgütü bünyesinde geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin teklifi ve 57 üye ülkenin desteğiyle bağımsız insan hakları komisyonu kurulmasına karar verildi.


Taliban’dan yeni saldırı tehdidi

Afganİstan’da Taliban, ülke genelindeki “yabancılar ve onların vekillerine” karşı gelecek hafta yeni saldırılar düzenleme tehdidinde bulundu.

Çöken tünelden 6 Filistinli çıkarıldı

Gazze Şeridi’nin güneyinde, Refah’ta önceki gece çöken bir tünelden 6 Filistinli yaralı olarak çıkartıldı, 4 kişinin kayıp olduğu bildirildi.


  UAEK, İsrail’in nükleer silâhlarını görüşecek mi?

İsraİl’İn gizli nükleer faaliyetlerinin ilk kez Uluslararası Atom Enerjisi Kurumunun (UAEK) gelecek ayki toplantısında gündeme gelebileceği belirtildi.


  Pakistan, kısa menzilli nükleer füze denedi

Pakİstan kısa menzilli iki nükleer füze denemesi yaptı. Pakistan ordusundan yapılan açıklamada, Başbakan Yusuf Ziya Gilani ile askerî komutanların izlediği ve ülkenin savunma kapasitesini arttırma çabaları çerçevesinde yapıldığı bildirilen denemelerin başarılı olduğu bildirildi.


  Almanya’daki eyalet seçiminde başörtülü aday

Almanya’nIn 18 milyon nüfusuyla en kalabalık eyaleti olan ve en fazla Türk’ün yaşadığı Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinde bugün eyalet meclisi seçimleri düzenlenecek.


  Hindistan fırtınaya teslim: 43 ölü

Hİndİstan’In kuzeyinde etkili olan şiddetli fırtına ve sağanak yağmurlar sonucu 43 kişinin öldüğü bildirildi.


  Maocular grevi durdurdu

Nepal’de Maocu muhalefetin, Başbakanı istifaya zorlamak için geçen Pazar günü başlattığı genel grev sona erdi. İş yerleri dün açılırken, ulaşım yeniden başladı, halk alış veriş için sokaklara çıktı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım