09 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

İstanbul yağmura teslim

Dün şiddetli sağanak yağış sonrasında İstanbul yağmura teslim oldu. D-100 karayolu Tuzla, Pendik, Kadıköy Uzun Çayır, Unkapanı Köprüsü sular altında kalırken, Üsküdar, Kurbağalıdere ve Küçüksu deresi taştı. Kadıköy’de Kurbağalıdere’nin taşması sonucu Fikirtepe Köprüsü ve Mandıra Caddesindeki onlarca araç su altında kaldı. Dereye düşen ve arkadaşlarının kendisini kurtarmak için attığı ip kopan Mevlüt Coşkun adlı temizlik işçisi boğularak vefat etti.


AMASYA’DA VATANDAŞLAR GECEYİ SPOR SALONUNDA GEÇİRDİ

AMASYA il merkezinde akşam saatlerinde başlayan ve gece etkili olan dolu ile karışık yağmur su baskınları sebebiyle şehirde hayatı olumsuz etkiledi.

ERCİYES’İN ZİRVESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

ERCİYES Dağı’nın 2 bin 800 metreden yüksek kesimlerinde yer alan, Çobanini, Şeytanderesi, Hörgüçkayası, Kuzeybuzulu ve Sütdonduran Yaylası bölgelerine


  İşçileri taşıyan servis minibüsü devrildi: 16 yaralı

ANKARA’NIN Beypazarı ilçesine bağlı Kırbaşı beldesinde işçileri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu sürücü ile araçta bulunan 15 kişi yaralandı.


  Çanakkale Boğaz köprüsü güzergâh etütleri devam ediyor

KARAYOLLARI Genel Müdürü Cahit Turhan, Çanakkale Boğaz Geçiş Köprüsü için Gelibolu-Lapseki arasında güzergâh etütlerinin devam ettiğini bildirdi.


  THY uçağının lastiği patladı

TÜRK Hava Yollarının (THY) Antalya-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının Yeşilköy Havalimanına inişi sırasında, ön dikme sağ lastiği patladı. Uçak, yolcuları indirildikten sonra hangara çekildi.


  Şenlik parası ile öğrencilere burs verilecek

KONYA’NIN Seydişehir ilçesine bağlı 2 bin nüfuslu Ketenli beldesinde vatandaşlar, yayla şenliği için ayırdıkları 14 bin TL’yi öğrencilere burs olarak dağıtma kararı aldı.


  Samsun’da ‘’Amazon Köyü’’ kurulacak

SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Batı Park’ta 50 bin metrekarelik alan üzerine ‘’Amazon Köyü’’ kuracaklarını bildirdi.


  Nemrut Krater Gölü 28 ülkede tanıtılacak

AVRUPALI Seçkin Destinasyonlar Programı (EDEN) kapsamında Bitlis’in Tatvan ilçesine 13 kilometre mesafede bulunan, dünyanın ikinci büyük krater gölünün de yer aldığı Nemrut kalderasının 28 ülkede ücretsiz tanıtılacağı bildirildi.


  Edirne’de 63 kaçak yakalandı

EDİRNE’DE yasa dışı yollardan yurt dışına gitmeye çalışan yabancı uyruklu 63 kişi yakalandı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.