16 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Kiraz genleri toplanıyor

nDünyada kiraz üretiminde yıllara göre bazen ilk, bazen de ikinci sırada yer alan Türkiye’nin, bu üstünlüğünü sürdürebilmesi için kiraz gen kaynaklarının toplanması yönünde çalışma yapılıyor.


Giresun’da fındık sepetleri pazara indi

nGİresun ve yöresinde fındık hasat döneminin yaklaşmasıyla birlikte fındık sepetleri de pazarlarda satışa sunulmaya başlandı. Yeni mahsul fındık hasa

Gençler, Edebali’yi rehber edinecek

Gençlİk Spor Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Avrupa’daki Türk Gençliği Kendi Kültürü ve Tarihiyle Buluşuyor’ projesi kapsamında Türkiye’y


  Güllerini dolu vurdu

Isparta Vali Yardımcısı İzzet Ercan, bu yılki aşırı yağışlar dolayısıyla kiraz başta olmak üzere elma, vişne, erik, ceviz ve kayısı meyvelerinin yanı sıra güllerin ciddî oranda zarar gördüğünü ve kiraz ihracatı rakamlarında da yüzde 60’lık bir düşüş yaşandığını belirtti.


  Rize’yi heyelan vurdu

n Isparta / aa nRİze’de önceki gün akşam etkili olan sağanak nedeniyle Pehlivantaşı Mahallesinde meydana gelen heyelanda, taş parçalarının çarpması sonucu yaralanan 3 kişiden 1’i yoğun bakıma alındı, 2 kişi ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.