19 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

İşverenler, “İş Güvenliği” düzenlemesine soğuk

Türkıye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), iş yerlerine iş sağlığı ve güvenliği açısından yeni bir düzen getirecek İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Taslağı’nın bir çok maddesine karşı çıkıyor.



Elektrik dağıtım şirketleri bakıma girdi

Özel sektöre devredilen elektrik dağıtım bölgelerinde son aylarda tüketicilerin elektrik kesintileri, sokak aydınlatmalarındaki aksaklıklar ve yeni abonelik yapılmaması gibi konularda şikâyetlerin artmasının ardından, dağıtım şirketleri bakım ve yenileme çalışmaları ile yatırımlarını hızlandırdı.



Azerbaycan'ın 100 yıl yetecek doğalgazı var

Azerbaycan Sanayi ve Enerji Bakanı Natik Aliyev, ‘’Ülkesinde 100 yıldan daha fazla yetecek kadar doğalgaz rezervi bulunduğunu’’ söyledi.



İkinci elde fiyatlar yükseliyor

Sıfır otomobilde müşterilerin 2-2.5 ay sıra beklemesi dolayısıyla ikinci el otomobillerin fiyatı 500 lira ile 5 bin lira arasında yükseldi.



Sağlık harcamalarına fren

Sağlik harcamalarındaki tasarruf tedbirleri sonuç verdi ve genel sağlık sigortası uygulamasının da etkisiyle Merkezi Yönetim Bütçesindeki sağlık harcamaları, geçen yıla göre yüzde 30 düştü.



Sağlik harcamalarındaki tasarruf tedbirleri sonuç verdi

Sağlik harcamalarındaki tasarruf tedbirleri sonuç verdi ve genel sağlık sigortası uygulamasının da etkisiyle Merkezi Yönetim Bütçesindeki sağlık harcamaları, geçen yıla göre yüzde 30 düştü.



AB, 'Bermuda şeytan üçgeni’nde

Son dönemde küresel ekonominin gidişatı konusunda yapılan tartışmaların odağında Avrupa’nın borç krizi ve ekonomik yapısı bulunuyor.



Kriz mağduru komşunun notu hâlâ Türkiye'nin üzerinde

Avro Bölgesi üyesi 16 ülkenin sadece 6’sının kredi notu uluslar arası kredi derecelendirme kuruluşları Fitch, Moody’s ve Standart & Poor’s tarafından verilen en yüksek not olan ve güvenle yatırım yapılabilir anlamına gelen ‘’AAA’’ düzeyinde bulunuyor.



Sırbistan ile 750 milyon Euro’luk anlaşma

Türk inşaat firmalarının Sırbistan’da toplam değeri 750 milyon euroyu bulan taahhüt için iyi niyet anlaşmaları imzaladığı bildirildi.



Bosna-Hersek’te yatırım zamanı

Ekonomık krizin derin bir şekilde etkilediği Bosna-Hersek’te, özellikle gayri menkul sektöründe olmak üzere yatırımcılar için çok cazip imkanlar bulunduğu bildirildi.



En fazla, satış temsilcisi aranıyor

İş ve insan kaynakları sitesi Yenibiris.com’un, 2010’un ikinci çeyrek verilerini içeren ‘’Yenibiriş İstihdam Rapor’’una göre, iş dünyası ilk çeyrekte olduğu gibi, en fazla ‘’satış temsilcisi’’ aradı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.