19 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Mecliste ‘tatil’ mesaisi

Türkiye Büyük Millet Meclisi, tatile gireceği bu hafta, yoğun bir mesai ile gündemindeki tasarıları yasalaştıracak. TBMM Genel Kurulunda yarın, kamuoyunda ‘’taş atan çocuklar tasarısı’’ olarak bilinen Terörle Mücadele Kanunu (TMK) kapsamında yargılanan çocuklara ilişkin tasarı görüşülecek.


Öğretmen adaylarına KPSS kaldırılıyor

Millî Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, öğretmen adaylarının KPSS yerine başka bir sınavla atanmaları yönünde çalışma yaptıklarını açıkladı.

Kapıkule’de gurbetçi yoğunluğu

Yurt dışında çalışan gurbetçilerin yurda gelişleri sürerken, yolcular gümrük sahasında sabahlayarak, istirahat sonrası yollarına devam ediyor.


  Osmanoğlu’na mevlid

İSTANBUL'DA önceki gün toprağa verilen Osmanlı padişahlarından II. Abdülhamit’in torunu Osman Nami Osmanoğlu için mevlit okutuldu.


  Özdemir’in koltuğuna Çatalkaya atandı

ANKARA Emniyet Müdürlüğü’ne, Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya atandı.


  Tercan’da polis ekibine saldırı

ERZİNCAN'IN Tercan İlçesi’nde bir grup terörist tarafından ilçe merkezinde devriye görevi yapan polis ekip otosuna silahlı saldırı gerçekleşti.


  Terörün zararları tazmin ediliyor

BATMAN Valiliği, il genelinde 8 bin kişiye 107 milyon lira tazminat dağıtıldığını bildirdi.


  Erdoğan, nikâhta yine 3 çocuk istedi

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun oğlunun nikahında şahitlik yaptı.


  AKP’li başkan silahlı saldırı sonucu öldü

UĞRADIĞI silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Polat beldesinin AKP’li Belediye Başkanı İsmet Güzel, tedavi gördüğü Beydağı Devlet Hastanesinde öldü. Başkan Güzel, akşam saatlerinde beldedeki bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet ederken, M.V.Ö’nün av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu ağır yaralanmış, Doğanşehir Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından, Beydağı Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti.


  CAMİLERDE RAMAZAN HAZIRLIĞI

DİYANET İşleri Başkanlığı, Ramazan ayında bazı camileri, merkezi vaaz sisteminden ayırarak yüz yüze vaaz sistemi getiriyor.


  Ortaöğretimde tercih maratonu

Ortaöğretimde OYP'ye göre tercih yapma süresi yarın sona erecek. Adaylar en fazla 12 tercihte bulunabilecekler.


  Havalar ısındı, yangınlar arttı

Mersin’in Mut ilçesinde çıkan orman yangınında 10 hektarlık alanın zarar gördüğü, şiddetli rüzgâr dolayısıyla söndürme çalışmalarının güçlükle sürdürüldü.


  Fabrika yangını tren seferlerini aksattı

Gebze Sırasöğütler Mahallesi’ndeki Tever Sunta Fabrikasında tomrukların depolandığı bölgede henüz belirlenemeyen sebeple çıkan yang çıktı.


  Gemlik İHL’ye eğitim camii


  “Çocuk’’ yüzünden kavga: 2 ölü, 12 yaralı

Batman’da ‘’çocuk’’ yüzünden çıkan kavgada 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.


  Vagonlar raydan çıktı tren seferleri aksadı

KIrIkkale’nİn Yahşihan ilçesindeki Kılıçlar İstasyonu yakınlarında, yük treninin üç vagonu raydan çıktı.


  Anadolu’nun yemekleri Beykoz Çayırı’nda yarıştı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Beykoz Çayır Festivali, yarışmalar, konserler ve halk oyunları ile devam ediyor.


  ABLUKAYI DAHA DA GEVŞET

AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton, İsrail’in Gazze Şeridine uyguladığı ablukayı daha fazla yumuşatmasını istedi. Ashton, İsrail ablukasına ilişkin olarak, “AB’nin tutumu oldukça nettir. Halkın özgürce seyahat edebildiğini, malların Gazze’ye sadece girebildiğini değil, aynı zamanda Gazze’den çıkabildiğini de görmek istiyoruz” dedi.


  İsrail, bedel ödemeli

Bir açıklama yapan İHH İnsanî Yardım Vakfı, “Uluslararası sularda korsanlık yaparak sivil insanlara saldıran İsrail’in bedel ödemesi gerektiğini ısrarla savunmaya devam edeceğiz. Eğer insan haklarından, hukuktan ve evrensel değerlerden bahsedeceksek önce İsrail’in yargılanmasını konuşmalıyız” dedi.


  Alaçam Yeni Asya,Bafra yollarında

Alaçam Yeni Asya temsilciliği hizmetleri dışarı götürebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Gazete temsilcisi N. Serkan Dağlı, ‘’Gazete ve dergilerimizin her noktaya ulaşması için elimizden gelen bütün çalışmaları yapıyoruz.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.