03 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

İhracatçılar kurdan rahatsız

İhracatçılar Türk Lirasının aşırı değerli olmasından ve kurlardaki dalgalanmadan rahatsızlar. Hangi yıl baz alınırsa alınsın, Türk Lirasının aşırı değerli olduğunu söyleyen ihracatçılar, TL’deki değerlenmenin ihracat bağlantıları nedeniyle kendilerini sıkıntı içinde bıraktığını kaydediyorlar.



Ette fiyatların düşmesi zor

Türkıye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, ‘’Kırmızı ette yaşanan yangının söndürülmesi için yıllık erkek büyükbaş üretiminin 3 milyonun üzerine çıkması gerekiyor.



Toplanan ürünler Çin ve Tayvan malı

Sanayı ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, piyasa denetim ve gözetim faaliyetleri sonucunda 77 ürünün toplatılmasıyla ilgili bilgi verirken, ürünlerin büyük ölçüde tekstil ürünleri olduğunu ifade ederek, kanserojen özellikli bu ürünlerin menşenin Çin ve Tayvan olduğunu belirtti.



Döviz kuru problem olmaya devam ediyor

Deloitte’un Ekonomik Görünüm 2010-Temmuz raporunda, Türkiye’nin bu yıl 70-75 milyar dolar finansmana ihtiyaç duyacağı belirtilerek, bu ihtiyacın karşılanmasında kurda kalıcı bir değerleme olmamasının önemi vurgulandı.



İstikbal’den 1.500 TL’lik hediye çeki

Mobılya sektörünün öncü markası İstikbal, yaz dönemine yine cazip bir kampanyayla girdi.



Toplu iş sözleşmesi öğretmenin yüzünü güldürdü

Tevfık Fikret Eğitim ve Öğretim Hizmetleri A.Ş’de imzalanan toplu iş sözleşmesiyle öğretmenlere, diğer meslektaşlarını imrendirecek bir dizi hak tanındı.



Kuveyt Türk’ün yatırım fonu borsada

Kuveyt Türk’ün altın borsa yatırım fonu GoldPlus, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) işlem görmeye başladı.



Doğan Holding’in vergi dâvâları sonuçlandı

Doğan Yayın Holding’in bağlı ortaklıklarına yönelik vergi inceleme raporları aleyhine açılan dâvâlardan 864 milyon lira tutarındaki dâvâlar lehte, 1,8 milyon lira tutarındaki dâvâlar aleyhte, 2,2 milyar lira tutarındaki dâvâlar ise ‘kısmen lehte, kısmen aleyhte’ sonuçlandı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.