03 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Tarihin en iyi kadrosu

Beşİktaş Kulübü’nün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’nin Ağustos sayısında siyah-beyazlı camiaya seslenen başkan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, umut dolu mesajlar verdi.


Baros antrenmana çıktı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sırbistan’ın OFK Belgrad takımı ile 5 Ağustos Perşembe günü deplasmanda yapacağı rövanş maçının hazı

Milan, Dos Santos’u istiyor

Serİe A ekiplerinden Milan’ın, Dünya Kupası’nda oynadığı futbolla göz dolduran Meksikalı futbolcu Giovani Dos Santos’u istediği ileri sürüldü.


  Marchena Villarreal’de

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Villarreal, Valencia’nın savunma oyuncusu Carlos Marchena’yı transfer etti.


  Anderson ölümden döndü

Manchester United’ın orta saha oyuncusu Anderson’un, önceki gece Portekiz’de kaza yaptığı ve alev alan aracından zorlukla çıkartılabildiği bildirildi.


  Chelsea, Cole’u satmıyor

Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Ashley Cole’un, ‘’dünyanın en iyi sol beki’’ olduğunu ve bu oyuncuyu satmayı kesinlikle düşünmediklerini söyledi.


  Puyol 2 yıl daha oynayacak

İspanya’nIn Dünya Şampiyonluğu’nda önemli bir paya sahip olan Carles Puyol, 2 yıl daha İspanya Millî Takımı’nın formasını giyeceğini açıkladı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.