04 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

100 liralık verginin 25 lirası ödenmedi

Bu yılın ilk 6 ayında yurt genelinde mükelleflere 134 milyar 72 milyon 909 bin lira vergi tahakkuk ettirilirken, bunun 98 milyar 622 milyon 158 bin lirası tahsil edildi.



Ramazan zamlarına karşı ‘pasif boykot’ çağrısı

Tüketİcİler Birliği, Ramazan Ayında birçok üründe yaşanabilecek fiyat artışlarına karşı tüketicilere, ‘’pasif boykot’’ çağrısında bulundu.



Kumanyalar satışa hazır

Ramazana sayılı günler kala büyük marketler, bakkal ve gıda toptancıları, muhtevası bu yıl daha zenginleşen değişik fiyatlardaki Ramazan paketlerini satışa sunmaya başladı.



En ucuz hurma 5 lira

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte değişik cinsteki hurmalar tezgâhları süslemeye başladı.



Enflasyonda düşüş sürüyor

Temmuz ayı itibariyle yıllık enflasyon, tüketici fiyatlarında (TÜFE) yüzde 7,58, üretici fiyatlarında (ÜFE) yüzde 8,24 arttı.



IMF’den Rusya’ya: Faizi artır, harcamayı kıs

UluslararasI Para Fonu (IMF) Rusya’dan kamu maliyesinin kontrol altına alınması için faiz oranlarında arttırım yapmayı düşünmesini ve teşvik önlemlerini geri çekmeye başlamasını istedi.



İhracatçılar, Çin’in kapılarını zorluyor

Türk ihracatçı, dünya devi Çin’in kapılarını zorluyor. Türkiye, dünya ihracat rekortmeni Çin’e ilk 6 ayda ihracatını, yüzde 104,8 artırdı.



Müteahhitler de teşvik istiyor

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TMF) Genel Başkan Yardımcısı Barış Aydın, ‘’Sanayi sektörüne yönelik üretim ve yatırım teşviklerinin inşaat sektörüne de yansıtılması en büyük talebemizdir’’ dedi.



Fındıkta maliyet fiyatı tartışması

Gİresun Ziraat Odası (GZO) Başkanı Özer Akbaşlı, 2010 ürünü fındığın maliyeti fiyatını Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin (TZOB) 4,39 lira olarak belirlediğini ifade ederek, ‘’Bazı kesimlerin maliyet fiyatını 2_3 lira olarak değerlendirmesi gerçeğin çok uzağındadır’’ dedi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.