04 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Emniyet lojmanlarına saldırı: 1 şehit

Sİİrt’İn Eruh ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir polis memuru şehit oldu, 1 polis yaralandı.


ÜÇ GÜN İÇİNDE GELMELERİ İSTENDİ

İnternet andıcı soruşturmasıyla ilgili ifadeye çağrılan ve aralarında 1. Ordu Komutanı Org. Hasan Iğsız ile Genelkurmay Adlî Müşaviri Tuğg. Hıfzı Çubu

GÖZALTI SAYISI 22 KİŞİYE YÜKSELDİ

Sİİrt’İn Eruh ilçesindeki çatışma sonrası düzenlenen operasyonda BDP’li Eruh Belediye Başkanı Mehmet Melik Oktayı ve BDP’li il genel meclisi üyesi Osm


  Gül’den YAŞ üyelerine yemek

Yüksek Askerî Şûrâ’nın (YAŞ) üçüncü gün çalışmaları dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında devam etti.


  Teröristler halı tezgâhlarını yaktı

DİyarbakIr’In Lice ilçesine bağlı Çeper Köyünde, terör örgütü PKK üyeleri 8 adet halı tezgâhını yaktı.


  Şırnak kırsalında PKK’ya operasyon

ŞIrnak kırsalında terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlar sürdürülüyor.


  Dörtyol’da olaylara karışan 10 kişi gözaltında

Hatay’In Dörtyol ilçesinde 4 polis memurunun şehit edilmesinden sonra çıkan olaylarla ilgili 10 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.


  MHP’Lİ KILIÇ SERBEST BIRAKILDI

Öncekİ gece gözaltına alınan, 26 Temmuzda polis memurlarının şehit edilmesi olayında kullanılan 06 AY 5785 plakalı otomobilin sahibi, MHP’li Payas Belediye Meclisi üyesi Bestami Kılıç, serbest bırakıldı.


  Güney Koreli turistler temsilciliğimizi ziyaret etti

BİR grup Güney Koreli turist gazetemizin Ankara Temsilciliği’ni ziyaret etti. Güney Kore’den direk olarak Ankara’ya gelen turist grubu, Bediüzzaman Said Nursi, Risale-i Nur Külliyatı ve Yeni Asya Gazetesi hakkında bilgi edinmek amacıyla temsilciliğimize bir ziyarette bulundu.


  Kapılarda referandum başladı

5982 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’un halkoyuna sunulmasına ilişkin süreç işliyor.


  Jandarma trafik timine saldırı: 1 şehit

Ordu’nun Akkuş ilçesinde devriye görevi yapan jandarma trafik timine yönelik silâhlı saldırıda yaralanan 3 askerden birinin şehit olduğu bildirildi.


  Yaylalarda rastgele bina yapılamayacak

Bayindirlik ve İskan Bakanı Mustafa Demir, artık yaylalarda rastgele binalar yapılamayacağını belirtti.


  Gazeteci Baransu'nun eşini de dinlemişler

BİR SÜRE önce jandarma tarafından dinlendiği iddiasıyla şikayette bulunan Taraf Gazetesi muhabiri Mehmet Baransu’nun eşi Esra Baransu’nun telefonunun 3 ay boyunca dinlendiği ortaya çıktı.


  CHP’den kamu avukatları için araştırma önergesi

CHP, kamu avukatlarının sorunlarına ilişkin meclis araştırması açılmasını istedi. CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığına sunulan araştırma önergesinin gerekçesinde ‘’kamu avukatlarının çalışma koşullarının iyi olmadığı’’ görüşü savunuldu.


  HSYK’da yaz kararnamesi mesaisi

Hakımler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), bin 325 adli hakim ve savcı, 138 mahkeme başkanı ve cumhuriyet başsavcısı ile 135 idarî hakim ve savcının atamalarıyla ilgili 2010 yaz kararnamesini görüşmeye başladı. HSYK, Dikmen Hakimevinde toplandı.


  Halk Eğitim Merkezi girişinde patlama

HakkÂrı’nın Şemdinli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi giriş kapısına bırakılan patlayıcı, infilâk etti. Ölen ve yaralanın olmadığı patlamada, merkezde ve çevredeki binalarda hasar oluştuğu bildirildi.


  Unutulan çanta paniğe sebep oldu

Kirikkale’de bir bankın yanındaki sahipsiz çanta çevrede panik yaşanmasına sebep oldu.


  Şanlıurfa'da icra kavgası: 2 yaralı

Şanliurfa’da icraya giden görevlilerle, ev sahibi arasında başlayan ve tarafların yakınlarının da katıldığı kavgada, 2 kişi yaralandı, 10 kişi gözaltına alındı.


  Sivil toplum kuruluşları OHAL istemiyor

VİRANŞEHİR’DE 16 sivil toplum kuruluşun yaptığı ortak açıklamada, bölge halkının tekrar olağanüstü hal (OHAL) dönemi yaşamak istemediği belirtildi.


  Kur’ân sevgisi sınırsız

Adana’nIn Çukurova ilçesinde bir Kur’ân kursu öğretmeni, çocuklara din eğitimi verdikten sonra onları gezi ve piknik alanlarına götürerek sosyal yönlerini geliştiriyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.