17 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Trabzon iyi başladı


Yalancı bahar mı?

BEŞİKTAŞ AVANTAJ ARIYOR

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bugün Finlandiya'nın HJK Helsinki takımını konuk edecek olan Beşiktaş, kendi sahasındaki mücadeleyi farklı


  Fenerbahçe'de yeni transferler imza atıyor

FENERBAHÇE, daha önceki yıllardan farklı olarak bu sezon transfer ettiği futbolculara bugün İstanbul'da toplu olarak imza töreni yapacak.


  Guti İstanbul'da taraftarla buluşuyor

BEŞİKTAŞ'IN bu sezon en flaş transferlerinden biri olan İspanyol futbolcu Guti de bugünkü maçla İstanbul'daki taraftarlarıyla buluşacak.


  Golcüler ve kaleci Hakan formda

BEŞİKTAŞ elde ettiği galibiyetlerin yanında gol noktalarındaki etkili futboluyla da dikkati çekiyor. Şu ana dek 5 resmi maça çıkan siyah-beyazlı ekip, bu karşılaşmalarda 12 gol atarak hücumda başarılı performans sergiledi.


  Sakatların durumu

BEŞİKTAŞ'TA sakatlıkları bulunan Rüştü, Yusuf, İbrahim Toraman ve Rıdvan forma giyemeyecek. Kulüp doktoru Devrim Urgun, tecrübeli kaleci Rüştü'nün bu hafta aşama aşama çalışmalara başlayacağını belirterek, ''İbrahim Toraman'ın bu hafta testleri olacak.


  TEOFİLO KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKTI

TRABZONSPOR'DA geçen sezonu golsüz kapatan Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez, Bursaspor ile yapılan Süper Kupa maçında 3 ve ligdeki Ankaragücü maçında da 2 gol atarak sezona iyi bir başlangıç yaparken, geçen senenin de adeta acısını çıkardı.


  “12 Dev Adam” aldığı yenilgilerle üzdü

TÜRKİYE'DE 28 Ağustos12 Eylül tarihlerinde yapılacak Dünya Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan (A) Milli Erkek Basketbol Takımı, şampiyonaya 12 gün kalmasına rağmen hazırlık maçlarındaki performansıyla SOS veriyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.