17 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

TEOFİLO KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKTI

TRABZONSPOR'DA geçen sezonu golsüz kapatan Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez, Bursaspor ile yapılan Süper Kupa maçında 3 ve ligdeki Ankaragücü maçında da 2 gol atarak sezona iyi bir başlangıç yaparken, geçen senenin de adeta acısını çıkardı.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) 2009 yılının en golcü oyuncular sıralamasında Deportiva Junior de Barranquilla takımında 43 maçta attığı 30 golle 4. sırayı elde eden ancak devre arasında geldiği Trabzonspor'da lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçları olmak üzere 15 maçta forma giymesine karşın sezonu golsüz tamamlayan Teofilo, bu sezon attığı gollerle hem hayat bulurken hem de takımına önemli katkılar sağladı. Trabzonspor'a geldikten sonra trafik kazası geçiren, sezon öncesi vize problemleri nedeniyle kampa geç katılan Teofilo, Süper Kupa maçında attığı 3 golle takımının kupayı kazanmasında, Ankaragücü maçında da 2 gol atarak alınan 3 puanda takımına önemli katkı sağladı.

Trabzonspor ile 23 Ocak 2010 tarihinde sözleşme imzalayan Teofilo, Ankaragücü maçında attığı golle ligdeki 205 günlük gol hasretini sonlandırdı. Kolombiya takımından 3,5 milyon bonservis bedeliyle alınan Teofilo, geçen sezon devre arasında forma giymeye başladığı ligdeki 12. maçında gol atma başarısı gösterdi.

17.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon iyi başladı

  Yalancı bahar mı?

  BEŞİKTAŞ AVANTAJ ARIYOR

  Sessiz gecede patladılar

  Fenerbahçe'de yeni transferler imza atıyor

  Guti İstanbul'da taraftarla buluşuyor

  Golcüler ve kaleci Hakan formda

  Sakatların durumu

  TEOFİLO KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKTI

  “12 Dev Adam” aldığı yenilgilerle üzdü

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.