22 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

G.SARAY MORAL ARIYOR

FUTBOLDA 2010-2011 sezonuna sıkıntılı başlayan Galatasaray, Spor Soto Süper Lig'de evindeki ilk maçında bugün son şampiyon Bursaspor ile karşılaşacak.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı hakem Abdullah Yılmaz yönetecek. Spor Toto Süper Lig'e deplasmanda 2-1'lik Sivasspor yenilgisiyle başlayan ve hafta içinde UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında evinde Ukrayna temsilcisi Karpaty karşısında 2-2'lik beraberliği son anlarda kurtaran sarı-kırmızılı ekip, geçen sezonun şampiyonu Bursaspor'u yenerek, moral bulmak amacında. Hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Galatasaray'da, Pino, Sabri, Aydın, Mehmet Batdal, Cana, Hakan Balta ve Mustafa Sarp'ın sakatlıkları bulunuyor.

Galatasaray, 1967-1968 sezonunda Birinci Lig'e yükselen Bursaspor ile yaptığı maçlardan 43'ünü galibiyetle kapatırken, rakibine 18 kez yenildi. İki takım arasındaki 21 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, 82 maçta rakip filelere toplam 138 gol atarken, Bursa ekibi 66 golle karşılık verebildi. İki takım arasında geçen sezon yapılan lig maçlarında Bursaspor evinde 1-0 kazanırken, İstanbul'daki karşılaşma 0-0 bitti. Galatasaray, sahasında yaptığı lig maçlarında Bursaspor'a 18 yılı aşkın süredir yenilmiyor. ''Cim Bom'', Bursaspor'a kendi sahasında en son yenilgisini 1991-1992 sezonunda, 2 Mayıs 1992 tarihinde 2-1'lik skorla aldı. Sarı-kırmızılılar, o tarihten bu yana İstanbul'da yaptığı 16 lig maçında Bursa karşısında 13 galibiyet, 3 de beraberlik elde ederken, hiç mağlup olmadı.

22.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY MORAL ARIYOR

  F.Bahçe ve G.Saray Diarra'nın peşinde

  İzlemeyin, tedbir alın!

  Mesut'a 250 milyon avro'luk duvar

  Deivid veda etti

  Trabzon'da gözler F.Bahçe'ye çevrildi

  Bundesliga açılış maçındaBayern, Wolfsburg'u yendi

  Eskişehir'de defans hataları can sıkıyor

  Kazaklar Türkiye maçınınbilet fiyatlarını açıkladı

  Konyaspor taraftar desteği bekliyor

  SPOR TOTO SÜPER LİG'DE BUGÜN

  BANK ASYA 1. LİG'DE BUGÜN

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.