07 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

IMF: Küresel ekonomide ılımlı toparlanma sürüyor

UluslararasI Para Fonu (IMF) Birinci Başkan Yardımcısı John Lipsky, küresel ekonomide ılımlı toparlanmanın devam ettiğini söyledi.



Esnafın gözü memurda

Yaz aylarını durgun geçiren, bayram ve okul öncesi alışverişten umutlu olan esnaf, kamu çalışanlarının maaşını alacağı bugünü bekliyor. Öte yandan, Tüketiciler Birliği, maaşlarını bugün alacak kamu çalışanlarını bayram ve okul alışverişi harcamaları konusunda uyardı.



Vatandaş bayramı evinde geçirecek

MasterCard tarafından yaptırılan ve Yöntem Araştırma Şirketi’nce gerçekleştirilen MasterIndex araştırmasına göre, Türk halkının 68’i Ramazan ayının ve bayramının yaz tatili planlarını etkilemediğini belirtti.



Seyidoğlu’ndan, bayrama özel 15 ton tatlı

Tatlı sektörünün önde gelen firmalarından Seyidoğlu, Ramazan bayramı için özel olarak üretilen 15 ton tatlı ile ağızları tatlandıracak.



Bandırma’da rüzgar kuleleri fabrikası kurulacak

Faık Çelik Holding ve İspanyol Gestamp Wind Steel ortaklığında 30 milyon euro yatırımla Balıkesir’in Bandırma ilçesinde kurulması planlanan GESBEY Rüzgar Kuleleri Fabrikası’nın inşaatına başlandığı bildirildi.



Türk Telekom ve çalışanlarından Pakistan’a 1 milyon lira yardım

Türk Telekom çalışanlarının başlattığı ve Türk Telekom şirket yönetiminin de 1 milyon lira ile katkıda bulunduğu ‘’Pakistan için tek yürek’’ kampanyası, sel felaketinin etkilerini derinden yaşayan 20 milyon Pakistanlının yaralarını sarmaya yardımcı olacak.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.