07 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

‘12 Dev Adam’ tarih yazıyor

TÜRKİYE'DE yapılan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda 6'da 6 galibiyetle çeyrek finale yükselen (A) Milli Basketbol Takımı, tarih yazıyor. Türkiye, katıldığı Avrupa ve Dünya Şampiyonaları tarihinde ilk kez ilk 6 maçını kazanarak, en iyi başlangıcını yaptı.


A Millîler Belçika önünde

(A) Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2012) Elemeleri (A) Grubu ikinci maçında bugün Belçika ile İstanbul'da karşı karşıya gel

Anelka: Millî Takıma dönmem

İNGİLİZ ekibi Chelsea'nin Fransız golcüsü Nicolas Anelka, bir daha Fransa Milli Takımı'nın formasını giymeyeceğini söyledi.


  Ümit Millîler son maçında İrlanda'yı ağırlıyor

ÜMİT Milli Futbol Takımı, 2011 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Grup'taki son maçında bugün İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak.


  Voleybolcu Gülden Kayalar nihayet (A) Millî Takımda

TÜRKİYE'NİN yetiştirdiği en iyi liberolardan biri olarak gösterilen Gülden Kayalar, 1 senelik aranın ardından yeniden (A) Milli Bayan Voleybol Takımı'na çağrıldı.


  Bitlisli atlet Rıdvan Bozkurt dünya ikincisi oldu

SLOVENYA'NIN Kamnik kentinde düzenlenen 26. Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'nda, gençler kategorisinde 8 bin 500 metrede mücadele eden Bitlisli milli atlet Rıdvan Bozkurt, dünya ikincisi oldu.


  Hamit'in golünü internette 800 bin kişi tıkladı

MİLLİ futbolcu Hamit Altıntop, Kazakistan ile oynanan Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçında attığı golle uluslararası basında büyük övgü aldı.


  Süper Lig'de hakemler açıklandı




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.