07 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Sepette pide uygulaması

Düzce’nİn Cumayeri ilçesinde bulunan ekmek fırınları Ramazan ayında paylaşmayı artırmak amacıyla ‘sepette pide’ uygulaması başlattı.


Çiftçi, yıldırımla yaşıyor

Küba’da yıldırımları mıknatıs gibi çeken ve şimdiye dek 5 defa üzerine yıldırım düşen bir çiftçi hayatta kalmayı başardı.

Japonlar baklavayı tanıttı

Japonya’nIn en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan BS Japon televizyonu, Japonlar için İstanbul’daki turizm noktalarını tanıttığını program


  BURSA TÜRBELERİ DOLDU TAŞTI

KADİR Gecesi dolayısıyla Bursa’daki camiler ve bazı türbeler en kalabalık gecelerinden birini yaşadı.


  BALIKLIGÖL’E AKIN

KADİR Gecesi Şanlıurfa’da coşku içinde idrak edildi. Çevre illerden gelen binlerce kişiyle Balıklıgöl bölgesindeki camilerde büyük yoğunluk yaşandı.


  SİVAS’TA YOĞUNLUK

SİVAS'TAKİ camilerde Kadir Gecesi dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Kentin en büyük camisi Ulu Cami’ye sığmayan cemaat, caminin avlusunda, çocuk parkında, yollarda, araçlarının üzerinde ibadet etti.


  Kadir Gecesi’ni Kur’ân ziyafeti ile süslediler

DİYANET İşleri Başkanlığı’nın 2010’u Kur’ân yılı ilan etmesi ve Kur’ân–ı Kerim’in indirilişinin 1400. yıldönümü dolayısıyla Karaisalı İlçe Müftülüğü tarafından Kızıldağ Yaylasında Kur’ân-ı Kerim ziyafeti düzenlendi.


  Ortodoks başkandan Kadir Gecesi iftarı

ROMANYA'NIN Köstence iline bağlı Cumpana beldesinin Ortodoks belediye başkanı Mariana Gaju, Müslüman halka Kadir Gecesi iftarı verdi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.