07 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Şanlıurfa’da Bediüzzaman Mevlidi coşkusu

Şanlıurfa’da Bediüzzaman Mevlidi coşkusu yaşandı.


Bin aydan hayırlı gece duâlarla idrak edildi

ANKARA’DA vatandaşlar, Kadir Gecesi dolayısıyla Kocatepe ve Hacı Bayram camilerini doldurdu. Kadir Gecesi, Hacı Bayram ve Kocatepe camilerinde duâlar

ÜLKEYİ GERMEYİN

Adlî yılın açılışında konuşan Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, referandum sürecindeki yargıya yönelik suçlamaları, iyi niyetten uzak, şaşırtıcı, son d


  Rahibe afişi’ CHP’yi karıştırdı

Avcılar Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Ömer Zengin, başörtülü kadınların rahibeye benzetildiği afişten duyduğu rahatsızlık nedeniyle partisinden istifa ettiğini açıkladı.


  Özgür irademizle oy vereceğiz

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Türkiye’nin gelecek hafta bir referanduma gideceğini, vatandaşların özgür iradeleriyle oy vereceklerini belirterek, ‘’Bu irade üzerine tehditle, küfürle, baskıyla, iftirayla ipotek koyma çabalarının vardığı nokta, Türkiye’nin son dönemlerde göstermiş olduğu demokratikleşme çabalarına ciddi bir gölge düşürmektedir. Kimsenin buna hakkı yoktur’’ dedi.


  Tepkiler tutarsızlık ve kamuflaj çabası

HAK-İŞ Genel Başkanı Salim Uslu, Çorum’da yaptığı konuşmayla ilgili olarak, ‘’Hiçbir şekilde kurumları taciz etmek anlamına gelmediği bilinen bir benzetmeden yola çıkanların, bunu küfür gibi değerlendirmesini hayretle karşılıyoruz’’ görüşünü bildirdi.


  10 gurbetçilerden 6’sı oy kullanamıyor

Tatil, bayram ve referandumda oy kullanmak üzere yurt dışından Türkiye’ye gelen vatandaşların yarıdan fazlasının evrak eksikliği ve benzeri sebeblerle oy kullanmadığı öğrenildi.


  Hakkari’de barış nöbeti

HAKKARİ'DE bazı sivil toplum kuruluşları, önceki günkü Kadir Gecesi dolayısıyla ‘’barış nöbeti’’ başlattı.


  ÖSYM yeniden yapılandırılmalı

EĞİTİM Bir Sen Genel Sekreteri Halil Etyemez, ÖSYM’nin yeniden yapılandırılması gerektiğini söyledi.


  Stratfor: Din ve kültür bağı Türkiye’nin avantajı

MERKEZİ ABD’de bulunan düşünce kuruluşu STRATFOR, kültürel ve dinî ilişkilerini kullanmasının Türkiye’nin Balkanlar’daki elini güçlendirdiğini belirterek, ‘’AK Parti’nin Balkanlar’da Müslüman nüfus üzerindeki etkisini sağlamlaştırmak ile kendisini tüm taraflar için adil bir arabulucu olarak sunmak arasındaki ince çizgide yürümek zorunda olduğu’’ değerlendirmesini yaptı.


  Son teravihi kılıp, son sahura kalkacağız

ONBİR ayın sultanı Ramazan ayının sonuna geldik.


  Bayram sıcak geçecek

RAMAZAN Bayramı’nın kutlanacağı 3 gün boyunca Marmara Bölgesi’nde hava sıcaklıklarının 30 derece ve üzerinde olacağı tahmin ediliyor.


  Türkçe konuşan liderler buluşuyor

İSTANBUL, 15-16 Eylül’de “Türkçe Konuşan Ülkeler Devlet Başkanları Zirvesi”ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


  Kılıçdaroğlu, Başbakanın gömlekçisiyle anlaştı

GENEL başkanlık seçiminde giydiği 495 TL’lik İtalyan marka gömlekle dikkatleri üzerine çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tamamen yerli üretim yapan bir firmayla gömlek başına 90 TL’ye anlaştı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.