23 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Cern deneyinde yeni gelişmeler

YÜZYILIN en büyük deneyi olarak kabul edilen ve kozmosun sırlarını çözmek için yürütülen Büyük Patlama deneyinde çalışan bilim adamları, kâinatın oluşumu konusundaki araştırmalarında yeni bir fenomen keşfettiklerini düşünüyorlar.


Yunan siyasetçiden ekonomik kriz itirafı

YUNANİSTAN Başbakan Yardımcısı Theodoros Pangalos, ülkenin içine sürüklendiği ağır ekonomik krize ilişkin önemli bir itirafta bulundu.

Gazze konvoyu İstanbul’a geliyor

İNGİLTERE'DEN 18 Eylülde yola çıkan ve İtalya’nın Milano şehrinde bulunan Gazze konvoyunun, 27 Eylülde İstanbul’da olacağı bildirildi. İnsan Hak ve Hü


  Tacikistan’da olağanüstü hal

TACİKİSTAN'IN doğusunda, 19 Eylülde askerî konvoya saldırı düzenlenen Raşt bölgesinde olağanüstü hal ilân edildi.


  Arjantin hükümeti gazetecileri dâvâ etti

ARJANTİN hükümeti, diktatörlük döneminde (1976-1983) bir gazete kâğıdı fabrikasının satışıyla ilgili olarak ülkenin iki büyük gazetesi Clarin ve La Nacion yöneticileri hakkında dâvâ açtı. Yazılı açıklamada, ‘’İnsan Hakları Sekreteryası, Papel Prensa şirketinin yasa dışı satışı ve insan hakları ihlâli arasındaki bağlantı nedeniyle dâvâ açmıştır’’ ifadesine yer verildi.


  S. Arabistan’da kaçak yabancılara af çıktı

SUUDİ Arabistan hükümeti, ülkeye çeşitli yollardan gelen ve vize tarihleri geçerek ülkede kalan binlerce yabancı için 6 aylığına af çıkardı.


  Turkel Komisyon üyesi öldü

İSRAİL'İN 31 Mayısta başta Mavi Marmara olmak üzere Gazze’ye yardım götüren filoya yaptığı ve 9 Türk’ün ölümüyle sonuçlanan baskını soruşturmak üzere İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından atanan “Turkel Komisyonu”nun en yaşlı üyesi Prof. Şabtay Rosen (93) öldü.


  Şaron, çiftlik evine nakledilecek

İSRAİL'İN Ocak 2006’dan beri komadaki eski başbakanı Ariel Şaron’un yakında İsrail’in güneyindeki çiftlik evine nakledileceği bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.