23 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

İsrail-PKK ittifakı ortaya çıktı

USAK Ortadoğu ve Afrika Araştırmaları Merkezi Başkanı Dr. Sedat Laçiner, bölücü terör örgütü PKK ile İsrail arasındaki bağlantının gizlenir saklanır yanı olmayacak, net bir şekilde ortaya çıktığını belirtti. Laçiner, terör örgütü elebaşılarından Murat Karayılan’ın, bir İsrail televizyonunda İsrail’den, “ortak düşman” olarak tanımladığı Türkiye ile askerî ilişkilerini kesmesi yönündeki talebi olduğunu kaydetti.


Kaza yapan araçta bomba

Banaz'dan Afyonkarahisar'a giden Veysel Devebacak yönetimindeki 42 BS 932 plakalı kamyonda hasar meydana gelirken şoför yaralandı, 65 NS 309 plakalı o

Yeni anayasa çalışmaları bir an evvel başlamalı

TÜRK Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Ümit Boyner, yeni anayasa çalışmalarının bir an evvel başlatılması gerektiğini söyledi. Boyne


  BEDİÜZZAMAN DÜZCE'DE

Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tır'ının dünkü durağı Düzce idi.


  BEDİÜZZAMAN TIR’I ANADOLU YOLLARINDA

BEDİÜZZAMAN Tanıtım ve Hizmet Tır’ı bütün coşkusuyla yola devam ediyor. Uğradığı şehirlerde yüzlerce ziyaretçiyi kendine çeken Hizmet Tır’ı bugün 1. bölge turunu tamamlıyor.


  Said Nursî maneviyat önderi

GAZETEMİZİN, Bediüzzaman Said Nursî’nin vefatının 50. yılı dolayısıyla hayata geçirdiği Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tır’ı İzmit’te coşkuyla karşılandı.


  Bediüzzaman Yalova’yı dolaştı

Bursa'daki programının ardından yola çıkan Bediüzzaman Hizmet Tır'ı, Gemlik ve Orhangazi ilçelerinden geçtikten sonra Yalova'ya geldi.


  SP’de kayyum darbesi

Ankara 10. Sulh Hukuk Mahkemesi, Saadet Partisinde, olağanüstü kongre çağrısı yapmak üzere, Mustafa Kamalak, Hasan Bitmez ve Şerafettin Kılıç’ın görevlendirilmesine karar verdi. Numan Kurtuluş yönetimi, karara karşı temyiz yoluna giderek itiraz edeceklerini açıkladı.


  Kars-Akyaka’daki seçimin galibi DP

AKP’lı Belediye Meclis Üyelerinin, Demokrat Parti Akyaka Belediye Başkanı Hayrullah Bulut’u düşürmek için planlı bir şekilde istifa etmeleri üzerine yenilenen belediye meclisi seçimlerini, Demokrat Parti farklı bir şekilde kazandı.


  Reform sürecinin devam etmesini istiyoruz

KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, referandum sonuçlarının Türkiye’nin istikrar arayışının göstergesi olduğunu belirtti.


  Ahmet Taşgetiren: Asıl besleme basını statüko oluşturdu

GAZETECİ Ahmet Taşgetiren, Türk medyasında Ergenekoncu bir direncin hâlâ var olduğunu söyledi.


  Basına akreditasyon uygulaması son bulsun

KÜÇÜK ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, gazetelere uygulanan akreditasyonu eleştirdi.


  Medresede rezalete tepki büyüyor

Modacı Cemil İpekçi’nin Mardin’deki tarihî Kasmiye Medresesinde yapmayı planladığı defileye tepkiler büyüyor.


  Tesettürlü kadınlara lâf atmışlar

Beyoğlu Tophane’de galeri açılışı sırasında yaşanan olayların, açılışa katılan bazı kişilerce iki tesettürlü kadına lâf atılması sonrasında çıktığı iddia edildi. Tophane esnafı, içki içenlerin yoldan geçen iki kapalı kadına ‘Yobazlar, bu çağda böyle giyinilir mi?’ demesi üzerine olayların başladığını söyledi.


  Darbecilere bir suç duyurusu da Marmaris’ten

“KENAN Evren de yargılanacak netekim” diyen Marmaris Sivil İnisiyatifi’nden 31 kişi, darbe liderinin eski yerleşim yerinde mahkemeye gitti.


  MEB’den öğrencilere müjde

MİLLÎ Eğitim Bakanlığı (MEB) ortaöğretimde okulu erken bitirme, sınıf tekrarı, sorumluluk ve ortalama yükseltme sınavları ile ders saati sürelerinin 45 dakikadan 35 veya 40 dakikaya indirilmesi konusunda bir dizi değişiklik yapmayı planlıyor.


  Okul servisi tarifelerine dikkat

VELİLERİN, çocuklarını okul servislerine yazdırırken fazla ödeme yapmamak için şehrin konuyla ilgili esnaf odasına başvurarak, yıllık fiyat tarifesini görmeleri uyarısında bulunuluyor.


  ÖSYM Başkanlığına vekâleten Prof. Dr. Ali Demir görevlendirildi

ÖĞRENCİ Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Demir vekâleten görevlendirildi.


  Pendik’te metro inşaatında göçük

KadIköy Kartal - Pendik Sabiha Gökçen metro inşaatının, Pendik Köprüsü yakınlarında göçük meydana geldi.


  Köylerde anasınıfı eğitimi bilinmiyor

MALATYA'NIN Arguvan ilçesine bağlı Yukarı Sülemli Köyündeki ilköğretim okulunun öğretmenleri, kapı kapı dolaşıp anasınıfına kayıt yapmak için öğrenci aradı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.