23 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

TESK: Sıkıntı olabilir

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, et piyasasında en kritik dönemin Kurban Bayramı olduğunu belirterek, canlı hayvan ithalatının sür'atlendirilmesi gerektiğini bildirdi.



Kurbandan önce ette tedbir alınmalı

Konya Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Üyesi Kıyasettin Taşkın, et sektöründe taşların henüz yerine oturmaması dolayısıyla fiyatlarda istikrarsızlığın, bayramı öncesinde kurbanlık sıkıntısına sebep olabileceğini söyledi.



EKO66 yüzde 20 tasarruf sağlıyor

YOZGATLI mucit Talat Mollaoğlu’nun geliştirdiği LPG, benzin ve dizelle çalışan bütün motorlarda kullanılabilen ‘’Eko66’’ yakıt tasarruf cihazı, traktörlerde denendi.



İkinci el eşyaya öğrenci dopingi

KONYA'DA yaklaşan yeni akademik yıl ile beraber üniversite öğrencileri ikinci el eşya piyasasına canlılık kazandırdı.



Balık bu sene ucuz olacak

BALIK sezonunun bu yıl bereketli açıldığı, bu sayede hem balıkçıların hem de vatandaşın memnun olacağı bir sezon yaşanacağı bildirildi.



Doğum yapan sigortalıya 4 yıl borçlanma hakkı

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) doğum yaptığı için sosyal güvencenin dışında kalan kadınların mağduriyetini gidermek için doğum borçlanması hakkı getirdi.



Brüksel’de Türkiye ekonomisi tartışıldı

EKONOMİK İşbirliği ve Kalkınma Teşkilâtı’nın son Türkiye raporu, Brüksel’de TR PLUSAvrupa’da Türkiye Merkezi tarafından düzenlenen seminerde tartışıldı.



İstihdam paketi yolda

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, istihdam paketinin kısa vadeli stratejileriyle ilgili alınması gereken tedbirleri Ekim ayında kamuoyu gündemine getireceklerini bildirdi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.