27 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Skoda Paris’te çevreye vurgu yapacak

Skoda, bu yıl 2 -17 Ekim 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Paris Otomobil Fuarı’na ikinci nesil GreenLine modelleriyle katılıyor.

Skoda, ürettiği Greenline ürün ve teknolojileri ile çevre dostu tüketicilere, otomotiv endüstrisinin çevre ve atmosfere verdiği zararları azaltma yönünde bir fırsat tanıyor. Skoda, bu anlayış çerçevesinde yaklaşmakta olan Uluslararası Paris Otomobil Fuarı’nda ikinci nesil Greenline modellerini sergileyecek. Sergilenecek ikinci nesil GreenLine modellerin temelini, direkt yakıt enjeksiyon teknolojisiyle donatılmış modern dizel motorlar (1.2 TDI CR 55 kW ve 1.6 TDI CR 77 kW), Start-Stop teknolojisi ve frenlemeyle enerji geri kazanım sistemleri oluşturmakta.

yeni motoruyla yola çıkıyor

Piyasaya çıktığı Mart ayından bu yana Türk kullanıcılarının büyük beğenisini kazanan Skoda Yeti’nin dizel ürün gamında 2.0 TDI CR motor teknolojisi ve off road fonksiyonu ile desteklenen Haldex 4x4 DSG şanzımana sahip modeli showroomlardaki yerini aldı. Skoda Yeti, SUV segmentinde aranılan bir özellik olan 4x4 çekiş sistemi ve otomatik şanzıman kombinasyonunu en son teknolojik özelliklerle sunuyor. Skoda Yeti’nin dizel ürün gamındaki 2.0 TDI CR ve 4 tekerlekten akıllı çekiş sistemi Haldex’in 4’ncü neslinin kullanıldığı bu yeni modelinde, kuru yol ve normal sürüş şartlarında önden çekişle yol alırken, yol ve hava şartları gerektirdiğinde ve ihtiyaca göre çekiş otomatik olarak arka tekerleklere yönlendiriliyor. 0-100 km/s hızlanmasını 10,2 saniyede tamamlayan Yeti, sunduğu 6,5 litre ortalama yakıt tüketimiyle binek otomobillerden sağlanan performans değerlerini sunuyor. Opsiyonel olarak sunulan panaromik açılır cam tavan sürüş konforunu en üst düzeye taşırken, yolcular için görsel bir şölen sunuyor. Uygun fiyatı, yeni motor ve şanzıman seçeneği ile Yeti, 1.2 TSI Benzinli ve DSG otomatik seçeneklerinde olduğu gibi segmentinde bir boşluğu doldurup öncü olma yolunda ilerliyor.

27.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Başlıklar

  Hyundai Almanya, İstanbul’a geldi, i20 siparişi % 50 arttı

  Skoda Paris’te çevreye vurgu yapacak

  Elektrikle çalışan araçlar Paris’te görücüye çıkıyor

  Ticarî Araç “Oscar”ı yeni Fiat Doblo’nun

  Chevrolet’te cazip Eylül kampanyası bitmek üzere

  automotivİST İstanbul’u “Otomotivin Kongre Merkezi” yapacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.