28 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Trafik terörü yollarda

ŞANLIURFA’DA İran plakalı yolcu otobüsünün şarampole yuvarlandığı kazada 3 kişinin öldüğü, 50 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yurdun değişik illerinde meydana gelen kazalarda ise 3 kişi öldü, 23 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, İran’dan Suriye’ye gitmekte olan, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen İran plakalı yolcu otobüsünün Şanlıurfa-Diyarbakır yolunun 25. kilometresinde şarampole yuvarlanması sonucu 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle gece, şehirdeki sağlık, güvenlik güçleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Birçok kişinin araçta sıkıştığı kazada, itfaiye ve kaza kırım ekipleri, yaralıları kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Hafif yaralanan bazı kişiler araçta sıkışanları ve ölenleri görünce sinir krizi geçirdi, Farsça ağıt yaktı. Kaza sebebiyle yolda ulaşım bir süre aksadı. Ölen ve yaralananların kimliklerinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

DÜĞÜN DÖNÜŞÜ

KAZA: 2 ÖLÜ, 6 YARALI

SİVAS’IN Suşehri ilçesinde, minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Erzurum’dan Ordu’ya giden Osman Genç (28) yönetimindeki 52 EC 447 plakalı minibüs, D-100 karayolu üzerindeki Bostancık köyü kavşağında, Turan Çınar’ın (65) kullandığı 58 SH 113 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada kamyonet sürücü Turan Çınar ile yanındaki Esma Çınar, Beytullah Çınar (6), minibüste bulunan Oktay Göl (31), Taşkın Taş (30), Dursun Taş, Ender Taş (20) ve Birol Mert (26) yaralandı. Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü Turan Çınar, kurtarılamadı. Yaralılardan Esma Çınar, Beytullah Çınar, Oktay Göl, Taşkın Taş ve Dursun Taş buradaki müdahalenin ardından Sivas’a sevk edildi. Yaralılardan 6 yaşındaki Beytullah Çınar, müdahalelere rağmen hayatınıkaybetti. Kamyonette bulunanların Bostancık köyündeki bir düğünden döndükleri öğrenildi.

28.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Trafik terörü yollarda

  “Canavar” mesaide: Diğer kazalarda 9 kişi öldü

  Minibüs traktörle çarpıştı: 4 ölü

  Bu defa gaziler tatile çıktı!

  İstanbullu yağmura hazırlıksız yakalandı

  Eczacıları memnun eden yönetmelik

  Bu, cennetasa bir bahar olmalı

  Üstad’ı Isparta’da ziyaret ettim

  Plansızlık afetlerin zararlarını artırıyor

  Sabır ödülleri sahiplerini buldu

  Torosların zirvesinde çadırda senfoni konser

  Yardıma muhtaç kişilere “sıcak bir dost eli’’ uzandı

  Feribotta halat kazası

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.