30 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Trabzon'un golcülerine ne oldu?

TRABZONSPOR'DA geçen sezon en fazla gol atan oyuncular Umut Bulut ile Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ın, bu sezon henüz siftahı yok.

Geçen sezon 11 golle bordo-mavili takımın en golcü oyuncusu olan Umut Bulut ile 9 golle ikinci sırada yer alan Colman, ilk 6 hafta boyunca oynadıkları maçlarda gol atma başarısı gösteremedi. Umut Bulut, geçen sezon ilk 6 haftada 3 kez, Gustavo Colman ise 2 kez rakip fileleri havalandırmışlardı. Trabzonspor'da 5. sezonunu yaşayan Umut Bulut ilk kez 6 haftayı golsüz geçirdi. Umut Bulut, ilk 6 haftalara bakıldığında 2006-2007 sezonunda 1 gol, 2007-2008 sezonunda 3 gol, 2008-2009 sezonunda 2 gol, 2009-2010 sezonunda ise 3 gol kaydetmişti. İki futbolcu, hafta sonu Beşiktaş'a gol atmaları halinde bu sezon ligdeki ilk gollerini kaydetmiş olacaklar.

GLOWACKİ DERBİDE YOK

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında pazar günü sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor'da savunmada sıkıntı yaşıyor. Bordo-mavili ekipte ligin 2. haftasındaki Fenerbahçe maçında yaşadığı sakatlığın ardından takımdan ayrı kalan Polonyalı oyuncu Glowacki'nin Beşiktaş maçında da forma giyemeyecek. Giray'ın da kırmızı kart cezalısı olduğu Karadeniz ekibinde, teknik direktör Şenol Güneş savunmada yaşanan sıkıntıya çözüm bulmaya çalışıyor. Güneş, çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren başarılı futbolcunun pazar günü oynayamayacağı bilgisini verdi. Şenol Güneş'in, stoperde Egemen'in yanında Ceyhun veya Mustafa Yumlu'ya görev vermesi bekleniyor.Bu arada, bordo-mavili takımın Gineli yıldızı İbrahima Yattara, milli takıma çağrıldı. Yattara, Gine Milli Takımı'nın 2012 Afrika Kupası eleme turunda 10 Ekim 2010'da Nijerya ile oynayacağı maçın aday kadrosuna davet edildi.

GÜNEŞ: TARTIŞMALARA GİRMEM

Teknik Direktör Şenol Güneş, kişisel tartışmaların içerisine kendisinin ve oyuncularının çekilmeye çalışılmasının doğru olmadığını bildirdi. Güneş, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, kendileriyle ilgili olmayan gündemlerle meşgul edilmeye çalışıldıklarını belirterek, duyarlı çevrelerin buna izin vermemesini istedi. Trabzonspor'un gündeminde gerginlik havası oluşturulmaya çalışıldığına işaret eden Güneş, bu yansımanın doğru olmadığını savundu.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Trabzonspor–Beşiktaş maçının biletleri de satışa çıktı. Sadece Taraftar Kart sahiplerine satılacak bilet fiyatları şöyle: Açık 25 TL, Türk Telekom (Maraton) 50 TL, Misafir takım 50 TL, Kapalı kenar (A,D,E,H) 80 TL, Kapalı orta (B,C,F,G) 120 TL, VİP 200 TL ve VİP özel 400 TL. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarların Biletix gişeleri ve www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilecekler.

30.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Halterde yeni Naim ve Halil'ler gelmiyor

  BEŞİKTAŞ BU MAÇI ALMALI

  Trabzon'un golcülerine ne oldu?

  AZİZ YILDIRIM VOLEYBOLA EL ATTI

  Bülent Yıldırım UEFA sınavında

  Kupada kuralar bugün çekiliyor

  49 yıllığına güreş ağası oldu

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.