25 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Otomobil'in kalbi İstanbul'da atacak

OTOMOBİL tutkunlarının merakla beklediği Autoshow Fuarı için nefesler tutuldu. 29 Ekim-07 Kasım 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezinde düzenlenecek 13.Uluslararası Otomobil Fuarı sektörde doping etkisi meydana getirmeye hazırlanıyor.



Hyundai ix20 Paris’ten hemen sonra İstanbul’da

Hyundai’nİn Eylül ayı sonunda yapılan Paris Otomobil Fuarı’nda ilk kez dünyaya tanıttığı ix20 ve Avrupa için özel versiyonu geliştirilen Genesis Coupe modelleri, hiç vakit kaybetmeden İstanbul Auto Show 2010’un da yolunu tuttu.



Nissan’dan AutoShow sürprizi

NİSSAN Otomotiv A.Ş. Kasım ayında satışa sunulacak olan ‘Şehrin Haylazı’ Yeni Juke, Yeni Micra, Yeni X-Trail ve 2011 yılının başında satışına başlamayı planladığı 3.0 V6 dizel Navara modellerini ilk kez Auto Show’da tanıtacak.



Ford, ‘Fordshow’a hazırlanıyor

Ford Otosan İstanbul’da gerçekleştirilecek Autoshow 2010 fuarında, 6 yeni modelini sergileyerek ‘Fordshow’ yapacak ve yeni C-MAX, yeni Grand C-MAX, yeni Mondeo, yeni S-MAX, yeni Galaxy ve yeni Focus modellerinin Türk otomobil severlerin beğenisine sunulacak.



Peugeot, 200. yaşını yeni 508 ile kutluyor

Peugeot, Autoshow 2010 Otomobil Fuarı’ndaki standında yeni marka kimliğini gözler önüne serecek ve kuruluşunun 200. yıldönümünü İstanbul’da kutlayacak.



Technobest 2010 ödüllü Fiat TwinAir de Autoshow’da

AVRUPA'NIN üst üste 4 yıldır en çevreci otomobil üreticisi seçilen Fiat’ın TwinAir motor teknolojisi, Autobest jürisi tarafından “Technobest 2010” ödülü ile ödüllendirildi.



Skoda’dan Superb Combi farkı!

Skoda Superb Combi, tasarımdaki estetikliği, geniş hacmi ve güvenliği elden bırakmayan donanımlarıyla Türk kullanıcısının beğenisine ilk kez sunulacak.



Ve yeni Korando Fuar’da

98 ülkede 1240 bayisi ile hizmet veren Güney Koreli otomotiv devi SsangYong, yeni “Korando”yu otomobil tutkunlarının beğenisine sunuyor.



Toyota farkını ortaya koyacak

TOYOTA, çevreye duyarlı teknolojilere verdiği önemi Autoshow’da gözler önüne serecek. Toyota, Autoshow’da konseptini; yakıt verimliliği ve yüksek performans sunan Toyota Optimal Drive Teknolojisi ve lider olduğu hibrid araçlar üzerine kuruyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.