25 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Otomobil'in kalbi İstanbul'da atacak

OTOMOBİL tutkunlarının merakla beklediği Autoshow Fuarı için nefesler tutuldu. 29 Ekim-07 Kasım 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezinde düzenlenecek 13.Uluslararası Otomobil Fuarı sektörde doping etkisi meydana getirmeye hazırlanıyor.

Başdöndüren otomobillerin görücüye çıkacağı, geleceğin konsept araçlarının sergileneceği ve fuara özel uygulamaların start alacağı büyük organizasyon, uzun süre dillerde dolaşacak. CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık tarafından Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Derneği (OICA) ve Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) desteğinde iki yılda bir gerçekleştirilen Autoshow Fuarı hazır. 28 Ekim günü basın ve VIP açılışı yapılacak. 2011 model otomobillerin tanıtılacağı, fuara özel sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirileceği Autoshow Fuarı’nda 200’ün üzerinde firma 8 salonda 120 bin m2 alanda stand açacak. Autoshow fuarında kadınlara özel ayrıcalıklar getirecek. Fuarı ziyaret etmek isteyen kadınlara giriş ücretlerinde indirim sağlanırken, park sorunu yaşamamaları için özel bir otopark alanı da ayrılacak. Fuar, bu yıl ağırlık verdiği “Autoshow ve Kadın” konseptini özel reklam ve haber çalışmalarıyla da destekleyecek.

1 Milyon ziyaretçi bekleniyor

2008 yılında 650 bin kişinin ilgi gösterdiği fuara bu yıl 1 milyona yakın ziyaretçi bekleniyor. 8 salonda gerçekleştirilecek fuarın, 1. salonunda VW, Porsche, Lamborghini, Bentley, Seat, Audi, Skoda; 2.salonda Mercedes Benz, Smart, Land Rover, Volvo, Aston Martin, BMW, Mini, Volvo, Jaguar, Toyota, 4. salonda Dacia, Nissan, Renault, Mazda, Hyundai, Mitsubishi, Toyota; 5. salonda Ferrari, Maserati, Lancia, Alfa Romeo, Chevrolet, Fiat, Opel; 6-7.salonlarda Kia, Geely, Subaru, Chery, Infiniti, Suzuki, Citroen, Karsan, 8.salonda ise Proton, Ford, Peugeot, Honda, Ssangyong yer alacak. Autoshow, 29 Ekim- 07 Kasım 2010 tarihleri arasında hafta içi 12.00- 21.00’, hafta sonu ise 11.00 -21.00 aralığında ziyaret edilebilecek.

25.10.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Başlıklar

  Otomobil'in kalbi İstanbul'da atacak

  Hyundai ix20 Paris’ten hemen sonra İstanbul’da

  Nissan’dan AutoShow sürprizi

  Ford, ‘Fordshow’a hazırlanıyor

  Peugeot, 200. yaşını yeni 508 ile kutluyor

  Technobest 2010 ödüllü Fiat TwinAir de Autoshow’da

  Skoda’dan Superb Combi farkı!

  Ve yeni Korando Fuar’da

  Toyota farkını ortaya koyacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.