26 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Abone sayısını arttıran temsilci ödüllendirilecek

YENİ Asya Gazetesi Abone ve Dağıtım Koordinatörü Adem Azat, abone sayısını arttıran bölge temsilciliklerinin ödüllendirileceği yeni bir “Abone Kampanyası” başlatacaklarını bildirdi. Yeni Abone Kampanyası hakkında bilgi veren Adem Azat, diğerlerinden farklı olan bu kampanyada daha çok bölge temsiciliklerinin ödüllendirileceğini söyledi.

Bu bağlamda Türkiye’yi 5 bölgeye ayırdıklarını ve kampanya ile ilgili bölge temsilciliklerini bilgilendirmek için Salı günü yola çıkacaklarını ifade eden Azat, Kurban Bayramı’na kadar 1. bölge olan, Trakya, Ege ve Marmara’nın bir bölümünü daha sonra da diğer bölgeleri ziyaret edeceklerini dile getirdi.

ABONE SAYISINI 300 ARTTIRAN

TEMSİLCİ UMRE’YE GÖNDERİLECEK

Temsilcileri, şimdiki abone sayılarının üzerine yaptıkları abone sayısına göre ödüllendireceklerini belirten Azat şunları söyledi: “Abone sayısının üstüne 300 daha abone yapan bölge temsilcisini 15 gün herşeyini biz karşılamak üzere Umre’ye göndereceğiz. 250 abone arttıran temsilciye dizüstü, 200 arttırana ise masa üstü bilgisayar vereceğiz. Abone sayısına 150 ekleyen temsilciyi bir hafta tatile göndereceğiz. 100 sayı arttırana cep telefonu, 75 arttırana Risâle-i Nur Külliyatı, 50 arttırana abone başına 4 lira prim, 30 ve altı aboneye ise abone başına 3 lira prim vereceğiz. Ödüllerden de anlaşılacağı üzere çok abone yapanı daha çok ödüllendireceğiz. Amacımız temsilcilerimizi biraz daha çalışmaya teşvik etmek ve çalıştığı oranda kendisini ödüllendirmek. Bu bağlamda Türkiye’dek tüm bölge temsilcileri ziyaret edilecek. Kendileri ile fikir alışverişi ve çözüm arayışında bulunacağız. O bölgedeki çalışmaları destekleyeceğiz. Bölgeye özel çalışmalar yapılacak. YENİ ABONELERE KİTAP HEDİYE EDİLECEK Adem Azat ayrıca yeni abonelere şu kitapların hediye edileceğini bildirdi. Cüz Cüz Kur’ân-ı Kerim Kur’ân-ı Kerim ve Türkçe Meâli Türkçe meâl Risâle-i Nur’da Hz. Muhammed (asm.) Safahat Karanlığın Gölgesi (roman) Bediüzzaman Kimdir? Rüya Tabirler Sorularla Bediüzzaman Risâle-i Nur’da Esma-i Hüsna Said Nursî (roman) Aynanın Arkayüzü (roman) Örnek Metinler Zübeyir Gündüzalp’in Hayatı Yeni aboneler bu kitaplardan hangisini seçerse o kitap hediye edilecek. Bu çalışmayla amacımız temsilcilerimizin desteğiyle gazetemizin tirajını en iyi seviyeye getirmek.”

ÜMİT KIZILTEPE /İSTANBUL

26.10.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Abone sayısını arttıran temsilci ödüllendirilecek

  Hürriyetle iman tanımını ilk Bediüzzaman yaptı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.