28 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Pegasus G.Saray'ın yeni sponsoru oldu

GALATASARAY'IN Seyrantepe'de inşaatı devam eden Türk Telekom Arena Stadı'nın 12 BİN 500 seyirci kapasiteli kuzey tribünün ismi Pegasus Tribünü oldu.

Sarı-kırmızılı kulüple Pegasus arasındaki sponsorluk anlaşması Conrad Otel'de imzalandı. Sponsorluk imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı katıldı. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray'ın en büyük projelerinin başında gelen Türk Telekom Arena'nın önümüzdeki ocak ayı içinde faaliyete geçeceğini belirterek, "Bu stadımızın açılışıyla birlikte Galatasaray Kulübü'nde yeni bir dönem başlayacaktır. Türk Telekom Arena 2016 UEFA Kriterleri'ne uyan tek stattır. Türk Telekom Arena ile birlikte güçlü ortaklarımız oluyor. Bu anlamda Pegasus ile anlaşmaya vardık. Pegasus tribünü en heyacanlı bir tribün olacaktır. Buradaki taraftarlarımız. Pegasus gibi bizi göklere uçuracaktır. Tribünlerden birisine Ülker sponsor oldu. Diğer iki tribüne de sponsor arıyoruz" diye konuştu.

POLAT'A KAPTAN PİLOT CEKETİ

Başkan Polat, Pegasus ile üç yıllığına anlaşmaya vardıklarını, Pegasus'un üç yıllık daha opsiyonu olduğu kaydetti. Konuşmaların ardından Ali Sabancı, Adnan Polat'a kaptan pilot ceketi hediye etti. Ceketi giyen Adnan Polat, Ali Sabancı ile birlikte basın mensuplarına poz verdi.

28.10.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Denizlispor zirvede, Diyarbakırspor dipte

  NİANG: DERBİDE EN AZ 2 OYUNCU ATILMALIYDI

  HAGİ KENDİNİ AŞMALI

  Pegasus G.Saray'ın yeni sponsoru oldu

  Delihasan Dünya Karate Federasyonu'na seçildi

  Avrupa Bowling Şampiyonası Ankara'da başladı

  Messi: Barça'da mutluyum

  NBA'de büyük heyecan 3 maçla start aldı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.