31 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Kanunu halk yapıyor

RUSYA Devlet Başkanı Dmitri Medvedev’in İçişleri Bakanlığına bağlı olarak çalışan polis teşkilâtında yüzde 20 oranında indirim kararı uygulamaya başlandı.


Tsunamiden kurtulan 135 kişi bulundu

Endonezya’da bu hafta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin yol açtığı tsunamiden kurtulan 135 kişi bulundu.

İpek Yolu’nu demir yolları ile canlandıracağız

ÇİN temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ziyaretinin üçüncü ayağı ve İpek Yolu’nun başlangıcı tarihi Xian (Şian) şehrinde Shaanxi ey


  ABD’de şüpheli paket paniği

DUBAİ polisi, Yemen’den ABD’ye giden ve Dubai’de alıkonulan bombalı paketin El Kaide terör örgütünün izlerini taşıdığını bildirdi.


  Suud kralından 100 bin öğrenciye e-posta

SUUDİ Arabistan Kralı Abdullah, ilk defa 100 bin öğrenciye şahsen elektronik posta gönderdi. Şark gazetesinin haberine göre, Suudi öğrenciler sabah telefon mesajlarını kontrol ettiklerinde ilginç bir sürprizle karşılaştı.


  Almanya’da yeni elektronik kimlikler kullanılacak

ALMANYA'DA yeni çipli elektronik kimlikler 1 Kasım’dan itibaren kullanılabilecek. Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Berlin’de düzenlediği basın toplantısında, yeni kimliklerin çok güvenli olduğunu belirterek, kimliklerin üzerinde yer alan çiplerle internette işlem de yapılabileceğini söyledi.


  İsrail’e kaçak geçmeye çalışan bir Sudanlı öldürüldü

MISIR güvenlik güçlerinin, İsrail’e yasa dışı yollardan geçmeye çalışan bir Sudanlıyı, İsrail sınırındaki Refah şehri yakınlarında öldürdüğü bildirildi.


  Çin, Clinton’a güvence verdi

ÇİN'İN nadir bulunan metallerin diğer ülkelere ihraç edilmesiyle ilgili olarak ABD Dışişleri Bakanı Hillary Rodham Clinton’a güvence verdiği bildirildi.


  Fazla süt ürettikleri için AB’den Rumlara ceza

AVRUPA Birliği (AB), Güney Kıbrıs’a belirlenen miktarın üstünde süt üretimi yaptığı için ceza verdi.


  Çin ve Japon başbakanları bir arada

JAPONYA Başbakanı Naoto Kan, istikrarlı bir işbirliği için Çin ile Japonya’nın ilişkilerini sürdürebileceğinden emin olduğunu söyledi.


  Kosova, asker azaltma kararından memnun

KOSOVA hükümeti, NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen’in, Kosova’daki uluslar arası barış gücündeki (KFOR) asker sayısının yüzde 50 oranda azalacağı yönündeki açıklamasından memnun olduğunu bildirdi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.