31 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Köylü defne ile sevindi

AKDENİZ Bölgesi’ndeki ormanlık alanlarda doğal ortamda yetişen, yağ, sabun ve kozmetik ürünleri yapımında kullanılan defneden, geçen yıl orman köylülerinin 2 milyon TL gelir elde ettiği bildirildi.


Abone çalışmalarına İzmir’de hız veriliyor

GAZETEMİZ Abone ve Dağıtım Koordinatörü Adem Azat Türkiye çapında abone çalışmalarına hız vermek için gazete büro temsilciklerine ziyarette bulunuyor.

Bayraktepe’ye yılın ilk karı yağdı

KARS’IN Sarıkamış ilçesindeki Bayraktepe Kayak Merkezi’ne mevsimin ilk karı yağdı.


  “Jet” hızıyla organ nakli

GAZİANTEP Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi’ndeki bir hasta için Ankara’da bulunan karaciğer, Gaziantepli olan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun özel uçağını tahsis etmesiyle, zamana karşı yarışılarak, hastaya nakledildi.


  2 bin 500 metrede uçurtma şenliği

VAN’IN Bahçesaray ilçesinin, 2 bin 500 rakımlı yaylasında, 400 çocuk uçurtma şenliğine katıldı. Van merkeze 110 kilometre uzaklıktaki Bahçesaray ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi, İlçe Halk Eğitim Merkezi ile İlçe Emniyet Amirliği tarafından uçurtma şenliği düzenlendi.


  Batı ısınıyor, doğu soğuyacak

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin doğusunda sıcaklıkların 8 ile 10 derece düşeceğini, batıda ise 2 ile 4 derece arasında yükselmesinin beklendiğini açıkladı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.