12 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Cardin, en büyük mağazasını Afyon’da açtı

CARDİN Mobilya, ülke genelinde “Cardin Prestij” adıyla 5 bin metrekare ve üstü mobilya mağazalarının ilk halkasını Afyonkarahisar’da hizmete açtı.

Mobilya mağazasının açılışında konuşan Cardin Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker, “Cardin Mobilya 5 bin metrekarelik alanda müşterilerine hizmet sunacak. Burada ilk etapta 20-25 kişi istihdam edilecek. Yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, duvar ünitesi, genç odası, yatak ve baza gurubu ile halı gibi ürün satışları yapılacak. Mağazamızın bin metrekaresi halılar için 4 bin metrekarelik alan ise mobilya için ayrıldı” dedi. Afyonkarahisar coğrafi konum olarak yolların kesiştiği bir yerde olduğu için tercih ettiklerini dile getiren Murat Teker burasının ayrıca şehrin en büyük mobilya mağazası olduğunu kaydetti. Fiyat ve ürün çeşitleriyle iddialı olduklarını dile getiren Teker yeni evlenecek çiftlerin düğün paketi olarak bilinen yatak odası, yemek odası ve koltuk takımından oluşan 3’lü takımı mağazadan 2 bin 500 TL’ye alabileceklerini söyledi.

YURTDIŞINDA DA MAĞAZALAR AÇIYORUZ

Cardin consept olarak KKTC’nin Lefkoşa, Belçika’nın Brüksel ve Mısır’ın Kahire şehirlerine mağazalar açtıklarını anlatan Cardin mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Murat TEKER “Cardin concept mağazaları yakın zamanda Azerbaycan’ın Bakü şehrinde açılacak. Bunu 2011 yılında Libya’nın üç önemli şehri Bingazide Dubai caddesinde, Tripoli ve Derna şehirlerinde açacağımız consept mağazalar takip edecek. Büyümeye paralel olarak, Ortadoğu’da Suriye ve Mısır başta olmak üzere hem Pazar genişletme, hem de consept mağazalar açma çalışmalarımız sürecek” diye konuştu. Yurtiçinde de consept mağazalar ve satış noktaları ile var oldukları belirten Teker, şu anda 60’ı aşan consept mağazaları en yakın zamanda 150’ye çıkararak Türkiye’de ilk beş mobilya şirketinden biri olma hedefine daha da yaklaşacaklarını söyledi.

12.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Başlıklar

  Cari açık yüzde 300 arttı

  Çiftçi de af bekliyor

  Reis’in obezite ile savaşı

  Cardin, en büyük mağazasını Afyon’da açtı

  G20’de işbirliği ve kur çağrısı

  Motorine 6 kuruş zam

  BİM, 2 bin 900. şubesini Suşehri’nde açtı

  KOBİ’lere 3 milyar liralık kredi desteği

  Kâğıt paraya güvensizlik altını rekora taşıdı

  DFM’den ‘sükse’li modeller

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.