20 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Son 10 yılda ithalattaki artış yüzde 247

ANKARA Ticaret Odası Başkanı Aygün, 1999 yılında 40,7 milyar dolar olan ithalatın, 2010 Eylül ayı itibariyle de 130,5 milyar dolara ulaştığını ve geçen 10 yılda Türkiye’nin ithalata kaynak aktarımının yüzde 247 arttığına dikkati çekti.



AKARYAKITTAKİ ÖTV BÜTÇEYİ İHYA ETTİ

AKARYAKIT ve doğal gaz ürünlerinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) yoluyla bütçeye 5 yılda 138,4 milyar lira katkı sağlanacak. Bütçede 2010 yılında 30,7 milyar lira olarak öngörülen akaryakıt ve doğalgazdaki ÖTV gelirinin yıl sonunda 32,1 milyar liraya ulaşması bekleniyor.



Ekmek zammı sessiz sedasız hayata geçti

Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun ekmeğe zam kararının, Federasyon Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın memleketi Sakarya’da bayramın birinci günü sabahı sessiz sedasız hayata geçirildiği ortaya çıktı.



Sanayici, son çeyrekten umutlu

TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Önder Matlı, Eylül ayı sanayi üretim endeksi rakamlarını değerlendirdi. 2010 yılının başından itibaren üretim endeksi rakamlarının sürekli artıları gösterdiğini kaydeden Matlı, son çeyrekte de bu artışın devam edeceğini belirtti.



Hayvancılık projesi 'kavurmalık' oldu

Türkiye’de son bir yıldır hayvancılık sektöründe yaşanan sıkıntılar dolayısıyla et fiyatlarındaki artış ithalata rağmen önlenemedi.



Avrupa’nın meyve bahçesi olacağız

Üreticinin doğru yönlendirilmesi halinde Türkiye’nin gelecek yıllarda Avrupa ve Rusya’nın meyve bahçesi olabileceği belirtildi.



Ev merakı TOKİ’ye internette rekor kırdırttı

VATANDAŞLARIN ev hasreti ve merakı, Toplu Konut İdaresi’ni (TOKİ), internette en çok ‘’tık’lanan’’ kamu kurumu haline getirdi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.