23 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

KASITLI OLAY ÇIKARIYORLAR

KONYASPOR Yönetim Kurulu, Beşiktaş maçında tribünde kendilerine ayrılan bölümdeki koltukları kıran taraftara tepki gösterdi.

Yönetim kurulu, yaptığı yazılı açıklamada, bir grup taraftarın iç sahada ve deplasmandaki maçlarda kasıtlı olarak olay çıkartıp kulübün zarar görmesi için uğraştığını iddia ederek, ''kirli oyunlara'' son verilmesini istedi. Sezon başından bu yana gerek iç sahada, gerekse deplasmanlardaki maçlarda belirli bir grup taraftar tarafından çıkarılan olaylar nedeniyle Konyaspor'un bugüne kadar yaklaşık 300 bin lira cezaya çarptırıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

KİRLİ OYUNLAR SON BULMALI

''Son olarak Türkiye Futbol Federasyonu PFDK, Kayserispor karşılaşmasındaki olaylar sonucunda kulübümüze 32 bin 500 lira para cezası vermiştir. Ancak aynı taraftar grubu, kulübümüzün zarar görmesi adına tutumlarını devam ettirmiş olup, 2-2 berabere sona eren Beşiktaş karşılaşmasında da kendilerine ayrılan bölümde 53 koltuk kırmış ve tribünlere zarar vermiştir. Tek düşünceleri bedava bilet almak olan, bunu gerçekleştiremeyince Konyaspor'umuzun ve yönetim kurulumuzun yıpratılması adına bu tür yollara başvuran taraftar grubunun yaptıklarıyla sadece Konyaspor'umuza değil, Konya şehrimizin imajına da zarar verdiği ve vermeye de devam ettiği görülmektedir. Bu tür olaylara başvuran taraftarların artık kirli oyunlarına ve kulübümüzle birlikte yönetim kurulumuza zarar verme düşüncelerine bir son vermeleri gerektiğini, bununla birlikte gerçek Konyaspor sevdalısı taraftarlarımızın da kulübümüzü maddi manevi anlamda zarara uğratan bu tür davranışların karşısında tepkilerini ortaya koymalarını istiyoruz.''

23.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzonspor şampiyonluk yarışına henüz hazır değil

  Potada lider F.Bahçe'yi Beşiktaş da deviremedi

  KASITLI OLAY ÇIKARIYORLAR

  Schuster: Dinî inançlara saygılı bir insanım

  Fatih Tekke'den Schuster'e destek

  Liverpool Emre için 7 milyon avro önerdi

  GUTİ İÇİNİ DÖKTÜ

  Kayserispor 36 yıldır G.Saray'ı yenemiyor

  G.Saray'ın yeni stadında sona yaklaşılıyor

  F.Bahçe Ülker'in NBA patentli 2.06'lık devi geliyor

  Rakibini omzundan ısıran Ajax'lı Suarez'e ceza yolda

  G.Saray potada İtalyan Cantu'yu konuk ediyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.