24 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Hedge fonlara baskın

ABD’de Federal Soruşturma Bürosu (FBI) görevlileri, hedge fon sektöründe içeriden sızdırma (insider trading) soruşturması kapsamında üç hedge fonun bürolarına baskın düzenledi.



Anadolu Alacası Projesi devam ediyor

TARIM ve Köyişleri Bakanlığı, “Anadolu Alacası Geliştirme Projesi”nin devam ettiğini bildirdi.



Nükleerde Japonya ile görüşmeler başlayacak

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sinop’a yapılması planlanan nükleer santral için önümüzdeki hafta Japon heyetiyle görüşmelerin başlayacağını bildirdi.



Yeni ödeme planına imza atmayın

TÜKETİCİYİ Koruma Derneği (TÜKODER) Başkanı Abdullah Özçulcu, 28 Ekim 2010 tarihinden itibaren geçerli olması gereken bankaların kullandırdığı tüketici kredilerindeki Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu (KKDF) kesintisinin yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkarılması kararının dâvâlık olduğunu belirterek, tüketicileri, borcunu ödemesi ancak yeni sözleşmeye imza atmaması konusunda uyardı.



Tüketicinin güveni azaldı

TÜKETİCİ Güven Endeksi, Ekim ayında yüzde 1,54 oranında azalarak, 89,02’ye geriledi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ile Merkez Bankası tarafından her ay ortaklaşa düzenlenen ve tüketicilerin harcama, davranış ve beklentilerinin değerlendirildiği, ‘’Aylık Tüketici Eğilim Anketi’’nin 2010 Ekim ayı sonuçları açıklandı.



Vergi cennetlerine kaçışa karşı ilk imza bugün atılacak

MALİYE Bakanı Mehmet Şimşek, vergi cennetlerine kayıt dışı para akışını sona erdirmeyi amaçlayan ilk Bilgi Değişim Anlaşmasını bugün Londra’da Jersey Adalarıyla imzalayacak. Bakan Şimşek, imza töreni ve ikili görüşmeler için dün sabah İngiltere’ye gitti.



Özel sektörün kredi borcu 119 milyar dolara yükseldi

ÖZEL sektörün yurt dışından sağladığı uzun vadeli kredi borcu, bu yılın Eylül sonu itibarıyla yüzde 1,2 artarak, 119,4 milyar dolar oldu.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.