24 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Camisiz başşehirde 700 bin Müslüman

Kathİmerİnİ gazetesinde yayımlanan haberde, Atina ile Pire şehirlerinin de içinde yer aldığı Atika bölgesinde yaşayan 700 bin Müslümanın büyük bölümünü Arap, Pakistan ve Bangladeşli göçmenlerin oluşturduğu bildirildi.


Festival izdihamında ölü sayısı artıyor

Kamboçya’da bir festivalde çıkan izdihamda ölenlerin sayısı 378’e yükseldi. Ayrıca yaralı sayısında da son rakamın 755 olduğu ifade ediliyor.

Madencilerden ümit kesilmek üzere

Yenİ Zelanda’da Cuma günü bir madende meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında kaybolan madencileri bulması yollanan uzaktan kumandalı asker


  Kral ABD’de

Belde disk kayması teşhisi koyulan Suudi Arabistan Kralı Abdullah, tedavi için ABD’nin New York şehrine geldi.


  İsrail’den referandum kararı

İsraİl parlamentosu (Knesset), ülke egemenliği altındaki topraklardan çekilme konusunda alınacak bir kararın referanduma sunulmasını öngören yasayı kabul etti.


  İki Kore kapıştı: Ölü ve yaralı var

Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki gerginlik, topçu atışlarıyla sıcak çatışmaya dönüştü. Çatışmada bir G. Kore askeri ölürken içlerine sivillerin de olduğu 13 kişi yaralandı. ABD, K. Kore saldırısını şiddetle kınarken, Rusya çatışmanın derhal durdurulmasını istedi.


  RUSYA’DAN İTİDAL ÇAĞRISI

Rusya, Kore Yarımadası’nda güç kullanımının kabul edilemez olduğunu belirterek Güney ve Kuzey Kore’ye itidal çağrısında bulundu.


  AB, KUZEY’İ KINADI

Avrupa Birliği, Güney Kore’ye top ateşi açarak 2 askerin ölümüne ve bazı asker ve sivillerin yaralanmasına sebep olan Kuzey Kore’yi şiddetle kınadı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.